Eğlence, Geyik

Bunu Kendinize Neden Yaptınız Dedirten En Komik Saç Tasarımları

İnsanların en çok önem verdikleri yer dişlerinden sonra saçları olmuştur. Kimisi saçları için saatlerce uğraşırken kimisi de hiç uğraşmadan kuaföre giderek para vermekte ve saçlarına bakım yaptırmaktadır.

İşte böylesine önemli olan saçlar için komik tasarımlar yapanlar da vardır. Çünkü bazı insanlar farklılığı sevdiğin den komik saç tasarımları ile dikkat çekmeye çalışırlar.

Bu tasarımlardan bazıları:

İçerik Navigasyonu

Bıyık Şeklinde Saç Tasarımı

İnsanın erkekliğini belirten özelliklerden biri de bıyığıdır. Bundan esinlenmiş olunması gerekir ki saçların hepsi kesilerek bıyık şeklinde de komik bir tasarım yapılmış olsun.

Tavus Kuşu Kanadı Şeklinde Saç Tasarımı

Hayvanları severiz ama bu kadarı da fazladır. Ama şunu belirtmeliyiz ki bu tasarım ile çok dikkat çekeceğin den kesinlikle eminiz.

Tuvaletini Yapan Adam Şeklinde Saç Tasarımı

Ne için yapılmış bilinmiyor ama garip bir saç olduğu kesin. Kahverengi saçı olan bir adam, saçını oturan adam şeklinde kestirmiş ve altından da sanki dışkısı dökülüyormuş gibi iki üç tana saç eklemiş.

Keçiboynuzu Şeklinde Saç Tasarımı

Yine bir başka komik saç modelleri olarak tanıtabileceğimiz stil olan keçiboynuzu stili, insanı hayvana çevirmekte bir numara.

Şapka Şeklinde Saç Tasarımı

Şapka için ayriyeten para vermek istemiyorsan bu saç modelini kullanabilirsin. Çünkü dümdüz saçı kaplamakla beraber şapka önünü anımsatan uzun çıkıntısı ile tam bir asker şapkasına benzemektedir.

Çilek Şeklinde Saç Tasarımı

Çileği seviyorum demişler ve saçları da çilek haline getirmişler. Hafif yeşil benekli kırmızı olan bu saç çileği anımsatmıyor değil yani.

Gülen Surat Şeklinde Saç Tasarımı

Her zaman hayata gülümse dedik ama bu kadarı da fazla galiba. Bir gülen surat yapmak için bütün saçı kesmişler. Eminim gördüğünde hayata gülümseyeceksindir.

Helikopter Şeklinde Saç Tasarımı

Her an sevinçten uçamayanlar için bir numaralı yöntem helikopter şeklinde yapılmış bir saç olacaktır. (pervaneleri bile var.

Kulaklık Şeklinde Saç Tasarımı

Ortası kel kenarlarında kulaklık kafası olarak yapılmış saçlardan oluşan bu saç komik ve ilginç saç tasarımları arasına girmeyi hak ediyor.  Bunları gördüğünde müzik dinleyeceğini hatırlayabilirsin.

 

Bir Düşünce “Bunu Kendinize Neden Yaptınız Dedirten En Komik Saç Tasarımları

  1. BahisMuhammed dedi ki:

    Harbiden bunu nasıl yapmışlar ya!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir