Eğlence, Medya

Burak Özçivit’ten Eşine Büyük Jest!

Geçtiğimiz haziran ayında dünyaevine giren Fahriye Evcen ve Burak Özçivit yine kendilerinden söz ettirdiler.

İçerik Navigasyonu

Aynı Dizide Tanışıp Evlendiler

Çalıkuşu dizisinde birlikte rol almaya başladıktan sonra uzun süre sevgili olan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen geçtiğimiz haziran ayında ihtişamlı bir düğünle dünya evine girmişlerdi.

Muhteşem Balayı

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit uzun yıllar birlikteliklerinin ardından magazin gündeminde haftalarca konuşulan bir düğünle dünyaevine girdikten sonra yine en az düğünleri kadar konuşulan balayı tatilleri ile de o kendilerinden çok söz ettirmişlerdi. Balayı tatillerini üç günlük Maldivler tatili olarak geçiren Fahriye Evcen ve Burak Özçivit tatillerinden muhteşem fotoğraflar paylaşmışlardı.

Daha Önce De Jest Yapmıştı 

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit aynı dizide rol aldıktan sonra sevgili olmuşlar dizinin bitiminde Burak Özçivit sevgilisi için bir film yapmıştı. Yaptığı   filmde Fahriye Evcen’le birlikte rol almışlar ve bu filmi Fahriye Evcen’e hediye etmişti.

Son Jesti De Çok Konuşulacak

Burak hoşça git Özçivit rol aldığı bir reklam filminden 2.500.000 TL kazanmış kazandığı paranın bir kısmıyla da eşi Fahriye Evcen’e Almanya’dan 400.000 € değerinde bir ev satın aldı.

Ailesi Almanya’da yaşayan Fahriye Evcen sık sık Almanya’ya gidip gelmektedir. Almanya’ya gidip geldiğinde rahat etmesi için Burak Özçivit eşi Fahriye Evcen’e ailesine yakın bir ev satın aldı.

Fahriye Çok Sevindi 

Eşi Burak Özçivit’in Almanya’da kendisine aldığı ev için çok sevinen Fahriye Evcen eşinin kendisine yatırım yapmasına çok mutlu oldu. Bir giyim markasının reklam yüzü olan Burak Özçivit bu projeden 2.500.000 tl kazanmış ve kazandığı paranın büyük bir kısmını eşi Fahriye Evcen’i mutlu etmek için harcamıştı. Yatırımını eşi için yapan Burak Özçivit uzun süre magazin gündemini bu jesti ile meşgul edeceğe benziyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir