Eğlence, Medya

Buse Narcı: ‘Yalnızken bile jartiyerli yatıyorum’

6 yaşındayken Gölcük depreminde babasını kaybeden Buse Narcı hayatında baba karakterinin neredeyse hiç olmadığını bu yüzden ilişkilerinde hep baba otoritesini aradığını belirten Buse Narcı ilişkilerindeki yaş farkının bu nedenle olduğunu söyledi.

buse-narci-jartiyer.jpg

İçerik Navigasyonu

İç Çamaşırı Takıntım Var

Buse Narcı “İç çamaşırı takıntım var. Bakkala giderken bile iç çamaşırlarım takım olmalı.” Dedi. Ayrıca yalnızken bile jartiyerli yattığını belirtti.

Göz rengi ameliyatı sorularına da cevap veren Buse Narcı ameliyattan çok korktuğunu hatta 20 yaş dişini bile çektiremediğini belirtti. Hiç estetik olmadığını söyleyen Buse Narcı sadece ön dişlerini yaptırdığını hatta burnunun hafif eğri olduğunu söyledi.

buse-narci-kim.jpg

Aşk Hayatıyla İlgili Sorulara Yanıt Verdi

Şuanda Nil Burak’ın oğlu Cemre Burak ile ilşkisi olduğunu söyleyen Buse Narcı çok eğlendiklerini arkadaş gibi olduklarını söyledi. Bende bir tılsım var karşımdakini aşık ederim bende aşık olursam sevgilimi çok mutlu ederim benden hiç sıkılmaz diye konuştu. Sevgiliysen kıskanç olduğunu ama bu kıskançlığın aşırı derecede olmadığı sevgilisinin telefonunu bile karıştırmadığını belirtti. Hayatını yarını düşünerek yaşamadığını anı yaşadığını bu yüzden şimdiye kadar yanında olan kimsenin sıkılmadığını hayatı düz değil zikzak yaşadığını söyledi.

buse-narci.jpg

Evde Kalmam

Evlilik olmadan çocuk yapmayacağını ancak evli gibi hayat sürebileceğini söyleyen Buse Narcı eğer çok çocuk isterse sperm bankasından çocuk yapabileceğini açıkladı. Buse Narcı, sperm bankasından alınacak spermin kimden alınabileceğini seçebileceği için avantaj olduğunu söyledi.

Aşıksam Onu En Mutlu Erkek Yaparım

aşık olduğunda en karşısındakini en mutlu erkek yapacağını bir şekilde erkekleri kendilerine bağlayabildiğini belirten Buse Narcı ilişkilerde bu yüzden uzun süreli beraberlik yaşadıklarını söyledi. İlişkilerinde kıskanılmak sahiplenilmek istediğini böyle zeki, olgun, sahiplenen adamlara aşık olduğunu belirtti. İlişkilerinde sınırlarının olmadığını aşık olduğu erkeğin istediği herşeyi yapabileceğini belirten Buse Narcı beraber olduğu adam kariyerinden vazgeçmesini isterse kesinlikle kariyerinden vazgeçmeyeceğini de belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir