Eğlence, Geyik

Büyük İkramiyeyi Kazanınca Kendisini Yeniden Yarattı!

Genç kadın vücudunun birçok bölgesini; kalça, göğüs, dişleri dâhil olmak üzere yeniden doğmuş gibi değiştirdi.  Jane Park, orta gelirli sıradan bir ailenin kızı olarak büyüdü ve 17 yaşında katılığı loto çekilişiyle büyük ikramiyeyi almaya hak kazanarak biranda hayatının değişmesini sağladı. Vücudunu yeni bir görünüme sokan Jane Park 50 bin pound harcama yaptı.

buyuk-ikramiyeyi-kazandi-estetik-yaptirdi.jpg

Hayalini Kurduğu Görüntüye Sahip Olmak İçin…

Henüz genç olmasına rağmen, uzun zamandır dudaklarını gösterişli ve dolgun göstermek için botoks yaptıran Jane Park, daha alımlı ve gösterişli bir vücuda sahip olmak için kalçalarını kaldırdı, göğüslerini yeniletti ve dişlerini yaptırdı. 21 yaşında kendini baştan aşağı yenileyen Jane, kendisine yeni bir sevgili bulmayı da ihmal etmedi. Şuanda İskoçyanın Dundee United takımında top oynayan Jordan Piggott ile birliktelik yaşıyor.

buyuk-ikramiyeyi-kazandi-estetik-yaptirarak-kendini-bastan-yaratti.jpg

Yeni Hayatında Yaşadığı Zorluklar İçin Neler Söylüyor?

Hem vücudunu yenileyen hem de daha lüks bir hayat yaşamaya başlayan Jane Park, bunların yanında yaşadığı yeni hayatında zorluklarına değindi. Moda tasarımcılarının ürünlerini almaktan sıkıldığını, parasının peşinde koşan erkek olduğunu ve bu yüzden şimdiye iyi iyi bir sevgili bulamadığını, zengin tatillerinin gösterişli olduğunu ve bu stres altında yaşamaktan sıkıldığını söyledi.

ikramiye-kazanmadan-onceki-hali-sasirtti.jpg

EuroMillions büyük ikramiyeyi kazanmanın başta çok güzel ve hayal ötesi bir duygu olduğunu fakat eski mütevazı günlerini özlediğini söyledi. Zenginliğin hayatını ne kadar değiştirdiğini belirtse de stresli yanlarından ötürü piyango şirketini de eleştirmekten kaçınmıyor. 17 yaşındaki birinin ilk defa oynayarak büyük ikramiye kazanmasının doğru olmadığını söyleyerek piyango şirketine ihmalkârlık yaptığı yönünde eleştiride bulundu.

  1. Siz Jane Park’ın Yerinde Olsanız Kazandığınız Para İle Ne Yapardınız?

    1. Estetik ameliyat olmak yerine yatırım yapardım
    2. Harika bir ev ve lüks bir araba alırdım
    3. Paranın bir kısmını hayır kurumlarına bağışlardım
    4. Büyük ikramiyenin bana çıkmayacağını bildiğim için hiç oynamam
    2 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir