Spor

Caner Erkin Çılgına Döndü! Maç Sonrası…

Dün oynanan Fenerbahçe –  Beşiktaş maçında Fenerbahçeli taraftarların maç boyunca küfürler ettiği, top Caner’e geldiğinde ıslıklarla protesto ettikleri ünlü futbolcu, maç sonrasında Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu’nun yaptığı basın açıklamasında kendisi hakkındaki sözlerini de duyunca çılgına döndüğü, çok sinirlendiği öğrenildi.

mahmut-uslu-caner-erkin-aciklamasi.jpg

Fenerbahçeli taraftarlar tarafından kızgınlıkla karşılanan, maç boyunca kendisine küfürler edilen ve sürekli ıslıklanarak protesto edilen Caner Erkin, maç sonunda Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu2nun kendisi hakkında basına yaptığı açıklamalar ile bir kez daha sinirlendi ve çılgına döndü. Özel hayatıyla ilgili yapılan açıklamalara tepki vermek isteyen milli oyuncu, sol bek Caner Erkin, Beşiktaş futbol kulübünün teknik heyetinin kararı ile takım otobüsüne bindirilmedi. Bu duruma daha çok sinirlenen Caner Erkin’in bir süre sakinleştirilemediği gelen bilgiler arasında.

fenerbahceli-taraftarlardan-caner-erkin-e-kufur.jpg

Beşiktaş takımının masörü Cemil Karataş’ın arabasıyla stattan ayrılan yıldız futbolcunun, bu şekilde basına açıklama yapmasının önüne engel koyulmuş oldu. Olayların sıcaklığı ile ve herkesin sinirlerinin gergin olmasından dolayı, oyuncusunun sinirlerine hakim olamayıp daha kırıcı açıklamalar yapmasının önüne geçerek, oyuncusunu ateşe atmayan teknik ekip, Fenerbahçe’ye karşı 2 – 1 mağlup olmuşken bir de bu olayların şoku ile Caner’i bir an önce stadtan çıkarmakta çareyi buldu. Böylece Leipzig maçı öncesi gerginliklerin daha da artmasını engelleyen Beşiktaş teknik ekibi, gelecek maçın atmosferini kolayca yakalamayı sağlamayı amaçladılar.

caner-erkin-taraftarlari-cildirtti.jpg

Öte yandan Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu, maç sonu basın mensuplarına yaptığı basın açıklamasında önemli konuşmalar yaptı. Konuşmalarının konularından biri de Caner Erkin olan Uslu: “ Caner’in özel hayatını hepiniz biliyorsunuz. 4 yıl Fenerbahçeliler, yönetim ve teknik ekip ona sahip çıktı. Seyircilerin böyle tepki göstermesi normal. Caner’e hepimiz yardım ettik. Özel hayatıyla ilgili konuşmayacağım.” diyerek ünlü futbolcuyu kızdıracak açıklamalarda bulundu. Ardından bir diğer futbolcu Lens ile ilgili basın mensuplarının sorduğu sorulara yanıt veren Uslu: “Lens’e diyecek bir şey yok. Lens’in kulübü bizden acayip para istedi. Sonra fiyatı indirdiler, Beşiktaş aldı.” Açıklamalarında bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir