Haberler, Spor

Caner Erkin’e Bir Şok Daha…

Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Beşiktaş 4. hafta maçlarında 1 Kasım saat 20:00’da kendi evinde Monaco’yu ağırlayacak. Ligde beklenen oyunundan uzak olan Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ne hangi kadroyla çıkacağı merak konusu. Teknik direktör Şenol Güneş maçın öncesinde yaptığı basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İçerik Navigasyonu

1. “Kaybetmemek İçin Mücadele Edeceğiz”

Gruplarda 4. hafta maçlarının oynanmaya başlamasıyla takımların birbirini tanıdığını belirten Güneş, zor bir maç olacağını belirtti. Grupta en iyi kadrosu olan takıma karşı oynayacaklarını söyleyen başarılı teknik direktör, “Sidibe ve Falcao yokken bile Keita Balde, Jovetic gibi isimler forma giyecek. Takım olarak son 2 maçta daha da iyi oynuyorlar. Kazanmak bizim için bir avantaj olacak ama kaybetmemek de bizim için avantaj. İlk amacımız kazanmak, sonra beraberlik. Kaybetmemek için mücadele edeceğiz. Umarım doğru oyunu oynar ve maçı kazanırız.” ifadelerinde bulundu.

2. “Caner Kadroda Olmayacak”

Yapılan antrenmanda Caner’in yer almaması dikkat çekti. Amaçlarının futbol adına doğru şeyler yapmak olduğunu vurgulayan Güneş, “Umarım güzel bir sonuçla ayrılacağız. 3 puan, olmazsa 1 puan alarak sahadan ayrılmak istiyoruz. Kadro aşağı yukarı kafamda belli. Sakatlık olmazsa; Mustafa, Orkan ve Caner kadroda olmayacak.” diye konuştu.

3. “Yakışanı Yapacağız”

Taraftarın önemli bir etken olduğunu bildiren deneyimli çalıştırıcı, “Seyircinin etkisi çok önemli ama bizim oyunumuz da çok önemli. Rakip de dinamik bir futbol oynayacak. Keyifli bir maç olsun. Şampiyonlar Ligi çok önemli bir organizasyon. Biz de buna yakışan şeyler yapacağız. Önümüze gelince konuşuyoruz ama şu anda Avrupa’da Türkiye’yi temsil eden takımlardan biriyiz, diğerlerine de başarılar diyoruz” şeklinde konuştu.

4. “Bordeaux maçındaki kadro oynayacak”

Kazanılsa da kaybedilse de her maça kazanmak için çıktıklarını yineleyen Güneş, “Şampiyonlar Ligi’ne odaklandık, ligi boşladık’ diye bir şey olamaz. Bugünden itibaren hazırlığımızı yapıp, yarın da rutin işimizi yapacağız. Değişen bir şey yok.” dedi.

Monaco’nun maç kadrosu hakkındaki soruları da yanıtsız bırakmayan teknik direktör Güneş, tek santraforla oynayacaklarını ve Bordeux maçındaki kadroyla maça çıkacaklarını düşündüğünü belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir