Eğlence, Medya

Cate Blanchett’a Dair Hayran Olunası Özellikler

Cate Blanchett çoğumuzun tanıdığı bir aktristir. Duru bir güzelliğe sahip olan Cate orta yaşlarda bir bayandır. Bayanların yaşı ne kadar söylenmese de Cate tam 48 yaşındadır 50 sine merdiven dayamıştır yani. Güzelliği ve gençliğinden hiç bir şey kaybetmeyen bir kişidir. Geçmiş ve güncel filmlerini izlediğinizde bariz bir şekilde yüzünde hiç bir değişikliğin olmadığını görebilirsiniz. Zamanla kişiler kendilerinde bazı şeylerin değiştiğini söylese de bu durum Cate Blanchett için geçerli değilidir zira kendisi ne gençliğinden ne de güzelliğinden hiç bir şey kaybetmemiştir zaman ondan bir şeyler çalmak yerine adeta bir şeyler vermiştir.

Şarap gibi bir kadındır vesselam. Zamanla durdukça güzelleşenlerdendir. Bir çok filde oynamasına rağmen çoğumuz onu Yüzüklerin Efendisi serisinden tanımaktayız. Orada bir Elfi canlandırmıştı. Bizce yönetmen oldukça doğru bir tercih yapmış zira o role Cate Blanchettedan daha çok yakışabilecek başka bir kişi gelmiyor aklımıza. Oyunculuk ve duruş açısından oldukça başarılıydı zaten tüm gerekende bunlardı.

Ona Ait Özellikler

Cate Blanchett karakter bakımından ne kadar sıcak bir kişi gibi dursa da ne yazık ki dış görünüşü hiç de öyle değildir. Hollywood’un soluk benizli aktristi olarak da bilinmektedir. Avustralya asıllı olan Cate bir çok filmde rol almıştır ve toplamda 2 Oscar 3 Bafta ve 3 tane de Altın Küre kazanmıştır. Cate Blanchett’a ait bir diğer özellik ise kıyafet tercihleridir. Çoğu kişinin giymeye çekineceği tarzda kıyafetleri korkusuzca üzerine giyer ve bir o kadar güzel de taşır.

Yaşına da oldukça uygun bir şekilde giyinir. Aksesuar seçiminde de oldukça iddialı parçalar kullanmaktadır. Stil sahibi bir bayan olduğu aşikardır. Her giydiği kıyafette bir uyum muhakkak ki vardır. Ten rengine uygun renkler kullanmayı tercih etmektedir ki bu oldukça normal bir durumdur da. Oscar ve bu tarz ödül törenlerinde ne yazık ki çoğu ünlü kötü giyinirken Cate asla bu eleştirilere maruz kalmadı zira her zaman şık ve güzel giyindi. Tarzını özetleyecek olursak bu tam olarak maskülen bir tarzdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir