Gündem, Haberler

Cinci Hoca ve İstismar Vakalarına Bir Yenisi Daha Eklendi

 İsmi Y.Y olarak kamuoyuyla paylaşılan 42 yaşındaki şahıs insanlara kendisini “ermiş” olarak göstererek pek çok kadına cinsel istismarda bulundu.

Gelen İhbar İstismarı Ortaya Çıkardı

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’ye gelen dini duyguları kullanan bir kişinin kendisini mübarek bir insan olaran tanıtıp ardından cinsel istismar ve dolandırıcılık gibi yollara başvurduğu ihbarı üzerine polis harekete geçti. Şikayette bulunan kadın sayısının birden çok olması üzerine şikayettçi kişilerin ifadesine başvuruldu.

İfadeler sonucu edinilen bilgilere göre şikayet edilen kişinin kişilere normal bir şekilde yaklaştığı ve “ermiş” olarak kendisini tanımladığı, ardından farklı bahanelerle muhabbetini ilerlettiği belirtildi. Şüphelinin kadınlara içinde cin bulunduğu ve seans yöntemiyle tedavi yapabileceğini belirttiği ardından bu iş için para aldığı, ilaç kullanarak kadınları bayılttığı ve birlikte olduğu gibi şikayetler ifadelerde yer aldı.

cinci-hoca-cinsel-istismar.png

Mağdur İfadeleri Şok Etti

Y.Y. tarafından mağdur edilen kadınlardan birisinin yaptığı açıklamalar kamuoyuyla paylaşıldı. Verilen ifadeye göre Y.Y. tarafından mağdur kişinin büyü etkisinde olduğu ve vücudunda cin bulunduğu gibi telkinler yapılarak seansa davet edilmiş. Şahıs tarafından ilaç içerikli içecek içirilerek uyutulduğunu ve bu sırada cinsel istismara uğradığını söyleyen kadın, kendisi uyurken gerçekleşen olaylardan Y.Y sayesinde haberdar olduğunu ve Y.Y’nin yaşananları kimseye anlatmaması istemediğini de ifadelerinde belirtti. Ayrıca kadından yüklü miktarda para aldığı da ifadede yer aldı.

cinci-hoca-tutuklandi.png

Hukuki Süreç Başladı

Bu şikayetlerin ardından polis tarafından takibe alınan Y.Y bir operasyon yapılarak gözaltına alındı. Şahsın “seans” yaptığı yerde ise kamera, su ve muska gibi eşyalar bulundu. Yapılan araştırmada ve şikayetler değerlendirilerek mahkemeye sevk edilen Y.Y’nin benzer suçlardan sabıkalı olduğu ortaya çıktı. Mahkeme delilleri ve şikayetleri değerlendirerek Y.Y için tutuklama kararı verdi.

0 Hakkında Düşünceler “Cinci Hoca ve İstismar Vakalarına Bir Yenisi Daha Eklendi

  1. Serdar dedi ki:

    Onlar cinci hoca bahanesi ile fuhuş yapıyor cin çıkarmak diye bi saçma şey olamaz islamda bir bayan ile erkek baş başa kapalı bi odada kesinlikle durması yasaktır bu islamda kessin kuraldır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir