İlişkiler, Yaşam

Cinsel Hayatınızı Renklendirecek Alternatif Pozisyonlar

Kadın ve erkek birlikteliğinde en sık tercih edilen seks pozisyonlarında biri misyoner pozisyonudur. Çiftler çoğu zaman daha farklı arayarak hazzın doruklarına çıkmayı isteyebilirler. İşte hazzın doruklarına çıkmak isteyenlere misyoner pozisyonuna alternatifler;

İçerik Navigasyonu

1) Clitty CAT pozisyonu

Orgazma ulaşmak kadınlar için çoğu zaman zor bir durum olsa da yapılan araştırmalara göre Clitty CAT pozisyonu ile kadınların yüzde 56’sının orgazm olduğu gözlemlenmiştir. Bu pozisyonu ele alacak olursak eğer penis ve klitorisin birbirine diğer pozisyonlara nazaran daha iyi bir temas şansı sunuyor. Bu pozisyon ise şu şekilde. Kadının misyoner pozisyonundan beş santim kadar yukarıda olup sırt üstü uzanıp dizlerini göğüs hizasına kadar çekmesi ve partnerinin de dizlerini kavraması ve bu sayede hızının yavaşlamasını sağlayıp partnerlerin daha haz almasına olanak sağlayan bir pozisyondur.

2) The Leg Press

Tipik misyoner pozisyonu ile çok benzerlik gösteren bu pozisyonda ise işler daha farklı aslında. Kadının sırt üstü uzanıp bacaklarını partnerinin boynuna veya göğüsüne bastırması ile oluşan bir seks pozisyonu. Bu sayede erkek partnerinin g noktasına daha kolay ve daha iyi ulaşarak aynı zamanda kadının daha fazla haz almasına olanak sağlamaktadır.

3) The Catcher

Kadının üstünde olduğu bu pozisyonda squat pozisyonundan ilham alındığını söyleyebiliriz. Bu pozisyonda erkek sırt üstü uzanırken kadın squat pozisyonunda olması ile yapılıyor. Bu sayede erkek haz alırken kadın da g noktasına daha kolay ve rahat ulaşıp uyarılacaktır.

4) Love Seat

Burada ise bir sandalyeye veya bir koltuğa ihtiyacımız var erkek koltukta veya sandalyede otururken partneri de onun kucağına oturarak belli bir ritim ile yukarı – aşağı veya ileri – geri hareketler ile hazzın doruklarına ulaşabilirsiniz.

5) Reverse Cowgirl

Bu pozisyonda da kadının üstte olduğu bir pozisyon. The Catcher ile benzerlik gösterse de küçük bir farlılığı bulunmakta. Seks pozisyonu ile şu şekilde. Erkek sırt üstü uzanırken kadın onun üzerinde sırtı dönük biçimde oturuyor . Bu sayede kadının g noktası uyarılırken aynı zamanda daha rahat bir orgazm yaşanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir