Gündem, Sizce, Yaşam

Cinsel Saldırıda Bulunan Öğretmene 15 Yıl Hapis

İzmir Halk Eğitim Merkezinde yaşanan bu olayda ,zihinsel engelli 4 öğrencinin ailesi çocuklarına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla öğretmen Yalçın K.'ye suç duyurusu açmasının ardından Olayı Soruşturan Cumhuriyet Savcısı Yalçın K. hakkında "Beden ve ruh bakımından kendini savunamayacak durumda bulunan mağdurlara cinsel saldırı" suçundan dört kez 3 yıldan 7,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açmıştı.

Cinsel istismara uğrayan gençler,avukatlar ve tutuksuz yargılanan Yalçın K.'nın katıldığı İzmir 29. Asliye Ceza Mahkemesi'nde sanık Yalçın K. hakkındaki suçlamaları kabul etmedi ve  şunları dile getirirken"suç tarihinde halk eğitim merkezinde koordinatör öğretmen olarak çalıştığını, merkezin müdürlüğüne aday olması nedeniyle bazılarını rahatsız ettiğini" söyledi ve beraat talebinde bulundu.

Fakat zihinsel engelli öğrencilere cisel saldırıda bulunan öğretmene Hakim, dört mağdur öğrenciye "cinsel saldırı" suçunu işlediği gerekçesiyle sanığa 15 yıl 3 ay hapis cezasına karar verdi ve hak yerini buldu.

  1. Sizce sapık öğretmene idam cezası verilmeli mi?

    1. Evet,çünkü bu cezalar caydırıcı olmuyor ve taciz olaylarının devamları geliyor
    2. Hayır bence yeterli
    0 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir