Haberler, Teknoloji

Çocuklarınızın da Bayılacağı En Trend Teknolojiler

Herkes çocuklarını iyi bir şekilde eğitmek ister. Bu eğitim küçükken yürümeyi öğretmekten başlar ve üniversite eğitimine kadarda devam eder. Çocuğunuz daha küçükken (henüz okul çağı değilken) de eğitim şansları vardır. Bunlardan biri de yeni trend teknolojik oyuncaklar ile çocuklarınızın hayal gücü ve benzeri kişisel gelişimini geliştirmek olabilir.

İçerik Navigasyonu

En Trend 2 Teknolojik Oyuncak

  1. 3D Printer (Yazıcı)

21. yüz yılın yeniliklerin de biri olan 3D yazıcı ile artık 3D formatında çıktı elde edebiliyorsun. Özellikle çoğu işe yarayan bu yazıcı çıktığı gibi bomba olarak medyaya düştü.  Son teknoloji olan bu 3D yazıcı görenleri şaşırtmakta ve büyük yeniliğe imza atmaktadır.

Şimdi ise sana herkesi şaşırtan bu 3D yazıcıyı çocuğun bile yapabileceğini  söylesem inanırı mısın?

Evet, yanlış duymadın.  Edu PLAY Şirketin çıkarmış olduğu “çocuklar için eğitim seti”  içerisinde 3D yazıcı oyuncak parçaları bulunmakta ve bu parçalar birleşince gerçek bir 3D yazıcıya dönüşmektedir.

Çocukların kişisel gelişimi için oyuncak setleri çıkaran Edu PLAY, şimdi ise oyuncaktan gerçeğini çıkarıyor. Böylelikle çocuklar hem yaparken zekâsını geliştiriyor hem de yaptıktan sonra kullanarak hayal gücünü güçlendiriyorlar.

Böyle bir sistemin hiçbir yerde görülmediği yeni trend teknolojik oyuncağı olan gerçek 3D yazıcı,  piyasaya sürülmesiyle beraber büyük ilgi kazandı.

3D Printerın Özellikleri

  • Ayarlanabilir baskı hızı ile en fazla saniye başına 37 mm baskı hızı
  • 0,2 mm katman çözünürlüğü
  • Rahat kullanım için Türkçe programlama desteği
  • Ayarlanabilir flament ve hızı
  • Ayarlanabilir sıcaklık ölçüleri
  • Durdur- Devam Et özelliği
  • Canlı Baskı yapım aşaması Ön izlemesi
  • Tüm ayarlamalar el ile özelleştirilebilir yapıda
  • Oluşturulabilir 3D dosya türleri
  1. Akıllı Saat

   En yeni trend oyuncaklar arasında da akıllı saatleri unutmamak gerekir. Çünkü çoğu insan saatini unutmaz ve yanında bulundurur.

Şöyle ki, eskiden akıllı telefon diye bir şey yokken şimdi nerdeyse akıllı telefonu olmayan yok. Bu yüzden normal saatler de yavaş yavaş akıllanmaya başladıklarından çocuklar için bir numaralı oyuncak haline geldiler.

Özellikle taşıma kolaylığı olan bu akıllı saatler, akıllı telefonun kullanılması sıkıntılı olan yerler için tek çaredir olmuştur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir