Spor

“Come To Beşiktaş” İşe Yaradı

Álvaro Negredo Sánchez Beşiktaş’ın ne kadar önemli bir takım olduğunu daha önce Beşiktaş’a gelmiş isimlerden bildiğini belirtti. Sanchez Beşiktaş’ı şampiyon yapmak istediğini dile getirdi. Beşiktaş 32 yaşında ki İspanyol oyuncunun bonservisi için, Vanelcia’ya 2,5 milyon Euro vereceğini açıkladı. Dün havaalanında kendisini karşılayan siyah beyazlıları görünce çok sevindiğini belirten Sanchez, takımına bu kadar bağlı olan çok az yer olduğunu söyledi. Siyah beyaz takımı, 2+1 yıllık sözleşme imzaladığı büyük oyuncuya da, 4.300.000 Euro ödeyeceğini belirtti.

alvaro-negredo-kimdir.jpg

Come to Besiktaştan sonra come to Roma

Beşiktaş camiası, Negredo Sanchez’in geldiğini duyurduğu videoda, Quaresma Pepe’yi arayarak Beşiktaş’a gel dedi. Daha sonra aynı şekil de Pepe’ de Negredo Sanchez’i arayarak, Beşiktaş’a gelmesini istedi videonun sonunda Sanchez ‘ Tabi Pepe Beşiktaş’a geliyorum dedi. Bu olayın ardından, başka komik bir videoda İtalya’dan geldi. Cengiz Ünder’i arayıp Roma’ya gel diyen arkadaşlarına oda geliyorum yanıtını verdi.

alvaro-negredo-besiktas.png

Ailece futbol

Babası taksi şoförü olan Negredo Sanchez’in annesi de, ev hanımı iki kardeşi de kendisi gibi futbolcu olduğunu, ve alt liglerde oynadıkları öğrenildi. İngiltere de oynadığı sıralarda bir de lakabı olduğunu öğrendiğimiz yıldız oyuncuya, ’Vallecas Canavarı’ denildiğini ancak Roma’da kendisinin köpek balığı olarak bilindiğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir