Kadın, Yaşam

Daha Işıltılı Bakışlar İçin: Göz Makyajı Önerileri

Göz makyajına karar vermeden önce göz renginize ve ten renginize uyumlu makyaj seçmeli ve bu makyajın giyeceğiniz kıyafetler ile uyumuna dikkat etmelisiniz. İşte ışıltılı gözler ve bakışlar için göz makyajları:

İçerik Navigasyonu

Bakır Tonlarda Renkli Gözler:

Renkli gözlere sahip kadınlara bakır tonlarındaki göz makyajı çok yakışmaktadır. Hem bahar trendleri arasında olan hem de çoğu zaman yerini koruyan bu tonlardaki göz makyajı için göz farı kullanarak ışıltıyı yakalayabilirsiniz. Sadece renkli gözlere değil tüm göz renklerine yakışan bakır tonda göz makyajı için yapmanız gereken birkaç adımda bakır tonlarda göz farı sürmek ve ardından alt ve üste siyah eyeliner ve dipliner sürerek rimel ile makyajınızı tamamlamak. Far için önce ışıltı sarı tonlarından başlayarak bakır tonlarına geçebilirsiniz.

Pembe Tonlardaki Göz Makyajı:

Kahverengi gözlerde pembe tonlar her zaman çok güzel durmaz ancak bu makyajı kahverengi gözlerde de uygulayabilirsiniz. Gayet güzel duran bu göz makyajı için yapmanız gereken mürdüm ya da menekşe tonlarında farı gözlerinize sürmek ve hafif degrade oluşturmak. Ardından farın bittiği yere kadar lacivert ya da kahverengi göz kalemi kullanmalı ve dumanlı bir göz makyajı elde etmelisiniz. Rimel ile güçlendireceğiniz bu makyaj özellikle gece kıyafetleriniz ile çok hoş duracaktır.

Mercan Tonları Yazın Trendi Ve Işıltının Adresi:

ıltılı bir göz makyajı için canlı mercan tonlarını menekşe ile birleştirerek kullanabilir ve yoğun bir eyeliner uygulayabilirsiniz. Alt baz göz farı olarak uygulayacağınız mat kahverenginin üzerine parıltılı bir şampanya rengi alın ve göz kapağının orta bölümüne kadar sürün. Ardından dış köşeye mercan rengini kullanın ve menekşe rengini mercanla karıştırırarak gözlerinizin dış yarısına uygulayın. Maskara uygulamadan önce eyeliner kullanın ve krem olmasına dikkat edin. Üst kirpiğinizin diplerine kadar sürdüğünüz siyah eyeliner sizi mükemmel yapacaktır.

Işıltıyı Abartabilirsiniz:

Eğer çok ışıltılı ve abartı bir kullanım isterseniz sedefli pembe ve sarı altın renklerini kullanabilirsiniz. Bu far rengine buğulu bir göz makyajı uygulayıp ardından kirpiklerinize yakın kısımlarda ışıltı farı kullanırsanız size ışıltılı bir hava katacaktır. Göz kaleminizi sürdükten sonra dıştan içe kalemi dağıtarak maskaranızı sürüp göz makyajınızı bitirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir