Yaşam

Define Uğruna Adam Kaçırdılar

Bir suç örgütüne mensup olan 3 kişi, Bilal T. Hakkındaki bu dedikoduları duyduktan sonra plan yaparak, onu evinin önünden kaçırdılar. Kendisi ile ilgili bu dedikodular yüzünden kaçırılan Bilal T. tam 11 gün boyunca alıkonuldu ve işkenceye maruz kaldı. 

define-arayan-3-kisi-yakalandi.jpg

Kendisine uygulanan işkenceler yüzünden bir kaçış planı hazırlayan Bilal T. kendisini kaçıranlara, yerini bildiği düşünülen 800 ton külçe altının yerini bilmemesine rağmen, kazmaları için bir yer gösterdi. Kendisini kaçıran üç kişi, Bilal T’nin onlara gösterdiği yere giderek kazmaya başladılar. Fakat kazı sonucunda hiçbir şey bulamadılar. Bu sırada kaçmak için mükemmel bir fırsat bulan Bilal T. kaçmaya başladı. Bir süre kaçtıktan sonra bir çobanla karşılaştı ve çobanın hemen polisleri arayıp yardım çağrısında bulunmasını istedi.

Kendisini kaçıranlardan kurtulan Bilal T. suçlular hakkında şikayette bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından çalışmalar sonucu Bilal T.’yi kaçıran üç kişi tutulandı. Yapılan sorgular sonucunda tutuklanan bu üç kişinin bir suç örgütüne mensup oldukları ortaya çıktı. Suç örgütüne mensup olan diğer yedi kişinin ise gene Nif Dağı’ndaki 800 ton ağırlığındaki külçe altınlar nedeniyle iki kişiyi kaçırdıkları öğrenildi. Fakat kaçırma olayı araç kamerasına yansımıştı ve bunun üzerine suçlular polis ekiplerince tutuklanmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir