Sizce, Spor

Dev maçta kazanan yok! Fenerbahçe: 2 – Trabzonspor: 2

Maçın henüz 5. dakikasında Trabzonspor, Burak Yılmaz’ın savunma arkasına yaptığı koşuyu güzel bir dokunuş ile gole çevirmesi ile 1-0 öne geçti. Çin’den yuvasına dönüş yapmış olan Burak, bordo mavili forma ile 61. golüne imza attı. 20. dakikada yaşadığı sakatlanma sonucu yerini N’doye’ye bırakmak zorunda kaldı.

fenerbahce-trabzonspor.jpg

45. dakikada Alper Potuk, çizgiden rakiplerinden sıyrılıp içeri doğru kat ederek kalenin sağına doğru yaptığı düzgün bir vuruşla Fenerbahçe’nin eşitliği yakalamasını sağladı. Bu golle karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlanmış oldu.

fenerbahce-trabzonspor-maci.jpg

Dakikalar 56’yı gösterirken Olcay Şahan ceza sahası dışından yaptığı sert şutla takımının tekrar öne geçmesini sağladı. Golde kaleci Volkan’ın hatası da tribünlerin gözünden kaçmadı. Bir süre ıslıklarla protesto edildi.

83.dakikada Aatif Chahechouhe’nun ortasında Juraj Kucka topa eliyle müdahale ederek penaltıya yol açtı. Fenerbahçe’nin bu sezona iyi başlayan az sayıda oyuncusundan biri olan yeni transfer Valbuena penaltıyı gole çevirmeyi başardı. Trabzonspor kalecisi Onur’un çabası ise golü engellemek için yeterli olmadı. 

 Kalan dakikalarda Fenerbahçe bulduğu pozisyonları gole çeviremeyince maç 2-2 eşitlik ile sona erdi. Böylelikle Fenerbahçe ligde 2. haftanın sonunda sadece 2 puan toplayabilirken Trabzonspor puanını 4’e çıkarmış oldu. 

Bu beraberlik ile çarpıcı istatistikler de oluştu. Fenerbahçe’nin evinde galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Trabzonspor ise Fenerbahçe ile karşı karşıya geldiği son 17 maçta üstünlük sağlayamadı. 

  1. Şimdi akıllarda oluşan soru şu: Fenerbahçe bu sezon ne yapar?

    1. Şampiyon olur
    2. İlk 3’e bile giremez
    3. Küme düşmezse iyi bari
    3 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir