Gündem, Siyaset

Devlet Bahçeli, “Afrin sokak sokak temizlenecek “

’20 Ocak Cumartesi saat 17.00 itibarıyla Zeytin Dalı Harekâtı başlatılmıştır’ açıklamasını Türk Silahlı Kuvvetleri yapmıştı. Jandarma Özel Harekât ve Polis Özel Harekât timleri Afrin’e gönderilmesiyle harekatta son günlerde köylere girmeye başladı.

Afrin’de başlatılan 42. gününde olan Zeytin Dalı Harekâtı’na ilişkin açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli şu sözlere dikkat çekti; “Doğu Guta’da ilan edilen ateşkesin Afrin’i de kapsadığını iddia etmek PKK ağzı, YPG dili, savrulma halidir. Afrin’de Türkiye’nin bekası, tarihi ve egemenlik hakları cesurca müdafaa edilmektedir. Bundan dönüş yoktur, gerçekten de gemiler yanmıştır.”

Devlet Bahçeli sözlerine devam ederken teröristlerin nefesi kesilip bellerinin kırılacağını ve Afrin’in sokak sokak temizleneceğine dikkat çekerken ;”Afrin’de Türkiye Cumhuriyeti’nin istiklali savunulmaktadır. Afrin’de milli onurumuz, milli güvenliğimiz, egemenlik haklarımız müdafaa edilmektedir. Unutulmamalıdır ki beka için, bayrak için, mukaddes ve mukadderat için şehadet şerbetinden içmeye kalbi vatan sevgisiyle çarpan herkes, hepimiz varız, kuşku yok hazırız. İnanıyorum ki Afrin sokak sokak, ev ev temizlenecek, teröristlerin nefesi kesilip belleri kırılacaktır.”dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir