Eğlence, Medya

Diva Olmak Bunu Gerektirir! Bülent Ersoy’a Canlı Yayında Evlenme Teklifi

Bülent Ersoy, Onur Akay’a Dava Açmıştı

Bülent Ersoy geçmiş yıllarda çekilen görüntülerini paylaşarak gündeme gelen Onur Akay’a 50 bin liralık tazminat davası açmıştı.

bulent-ersoy-nisanlisi-ile-dudak-dudaga.jpg

Bir zamanlar Zeki Müren’in veliahtı olarak tanımlanan Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay ise henüz dava devam ederken; Hazan Kutsal ve Elife Yılmaz’ın sunuculuğunu yaptığı program Canlı Masa’ya konuk olarak fotoğraflarla ilgili, ‘Çok pişmanım keşke paylaşmasaydım ama ilk kez paylaşan ben değildim. O fotoğraflar daha önce bir belgeselde paylaşılmıştı’ diyerek kendini savundu. Ayrıca ‘Şuan kolumu kesseler Bülent Ersoy diye akar. Bülent Hanım’ı o kadar çok seviyorum ki, benimle evlense bugün evlenirim’ şeklinde iddialı açıklamalarda bulundu.

bulent-ersoy-un-ameliyat-oncesi-sok-goruntuleri.jpg

Bülent Ersoy’un Evlenme Teklifine Cevabı Ne Olacak?

Güçlü sesiyle olduğu kadar aşkları ve yaşadığı hayal kırıklıklarıyla da gündemden düşmeyen Bülent Ersoy ise daha önce 2 kez dünya evine girmiş ancak mutluluğu yakalayamamıştı. İlk kez Cem Adler ile hayatını birleştiren Bülent Ersoy, geçen 1 yılın ardından ihanet iddiaları sebebiyle boşandı. Daha sonra Armağan Uzun’la nikah masasına oturdu ancak ilkinden daha kısa süren evliliği yine ihanet haberinin gündeme gelmesiyle yalnızca 4 ay sonra boşanma ile sonuçlandı.

bulent-ersoy-onur-akay.jpg

Bülent Ersoy en uzun birlikteliğini ise Birol Gürkanlı ile yaşadı. Birol Gürkanlı ile büyük bir aşk yaşayan Bülent Ersoy, Gürkanlı’nın oğluna manevi annelik bile yapmış ancak bu birliktelik, Birol Gürkanlı zaten evli olduğundan bir türlü nikah masasına taşınamamıştı.

Şimdilerde ise sosyal medyada attığı tweetlerle sık sık gündeme gelen Onur Akay’ın canlı yayında yaptığı iddialı açıklamalar ile gözler bir  kez daha Diva’ya çevrildi. lişkilerinde bir türlü yüzü gülmeyen Bülent Ersoy’un bu açıklamalara vereceği cevap merakla bekleniyor.

  1. Onur Akay'ın canlı yayında Bülent Ersoy'a yaptığı evlenme teklifi sizce samimi mi?

    1. Evet, samimi buluyorum.
    2. Hayır, samimi bulmuyorum.
    3. Aralarında görülen tazminat davası için bir zeytin dalı olabilir.
    4. Hiçbir fikrim yok.
    8 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir