Haberler

Düğünde Acun Ilıcalı Çağırdı, Şeyma Subaşı Ağladı

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı 8 yıllık birlikteliğin sonunda aldıkları evlilik kararlı ile sevenlerine de güzel anlar yaşattılar. Genellikle giydiği tişörtler ile tarz olan Acun Ilıcalı bu özel günde çok şık bir tarz ile konukların karşısına çıktı. Şeyma Subaşı’nın ise giydiği kıyafet ise 2017 de düzenlenen Altın Küre Ödül Tören’inde Ünlü oyuncu Hailee Steinfeld’ın kıyafeti ile benzer bir tarz olması herkesin dikkatini çekmiş durumda. Bu şaşırtıcı benzerlik anında sosyal medyanın gündemine oturdu.

seyma-subasi-acun-ilicali-dugunu.jpg

Acun Ilıcalı Eşini Sahneye Nasıl çağırdı?

Son derece mutlu ve duygusal görünen Acun Ilıcalı duygularını ifade ederken eşini romantik bir şekilde sahneye davet etti. Acun Ilıcalı; ‘Şuan yaşadığım benim için çok anlamlı bir gün ama bugünü yaşayan biri var ki işte o değerli eşim Şeyma Ilıcalı’, diyerek eşini sahneye çağırdı. Çok duygusal anlar yaşayan Şeyma’nın heyecanlı hali dikkatlerden kaçmadı. Düğünde ekranların 3 adamından biri olan Eser Yenenler sembolik olarak nikah memuru taklidi yaparak çifte ve konuklara eğlenceli anlar yaşattı. Bu sırada çiftin kızları Melisa’da giydiği minik gelinlik ile onlara eşlik etti.  Düğünden önce ve düğünden sonra çekilen fotoğraflarda Acun’un yakın arkadaşı Hadisenin yer aldığı karelerde gayet neşeli olduğu görülüyor.

seyma-subasi-acun-ilicali-dugun.jpg

Düğüne Hangi Ünlüler Katıldı? Dikkat Çeken Misafirler Kimler?

Birçok ünlü sanatçı ve oyuncunun katıldığı düğünde; Murat boz, Mustafa Sandal, Aslı Enver, Hadise, Burcu Esmersoy, Alp Kırşan ve eşi Zeynep’in bol bol fotoğraf çektirdiği gözlerden kaçmadı. Murat Dalkılıç, Hacı Sabancı, Gül Gölge gibi isimlerde düğünde yer alan ünlüler arasındaydı. Fatih Terim ise ünlü çifti yemekte yalnız bırakmadı. Acun ve Şeyma 250’ye yakın kişinin katıldığı düğün sonrasında Byblos Otel’deki kulüpte davetliler ile birlikte sabaha kadar doyasıya eğlendiler.

  1. Acun İle Şeyma’nın Evlilik Kararını Nasıl Buldunuz?

    1. Şeyma adına çok sevindim
    2. Mükemmel bir çift olmuşlar
    3. Evlenmelerine lafım yok ama bu kadar gösterişe gerek yoktu
    4. Parayla saadetin zirvesini yaşayacaklar
    9 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir