Seyahat

Dünyanın Dört Bir Yanından Tatil Cenneti Adalar!

İşte, içinizi enerjiyle dolduracak olan tatil cenneti adalar:

İçerik Navigasyonu

Bora Bora Adası

Dünyanın en güzel adaları arasında yer alan Bora Bora Adası, zümrüt yeşili doğasıyla, sizleri oraya varır varmaz büyüleyecek tir. En güzel zamanlarını Mart, Nisan aylarında yaşatan Bora Bora, siyah incilerin çıkarıldığı bir yer olarak da değerine değer katmaktadır.

en-guzel-sahiller-nerede.jpg

Bora Bora Adasından Bir Otel Grüntüsü

Maldivler

Birçoğumuzun duyduğu ve resimlerini gördüğü ünlü bir ada olan Maldivler, bembeyaz kumu ve turkuaz rengindeki suyu sayesinde baş döndürücü bir güzelliğe sahiptir. Ortalama 26-28 dereceleri arasında seyreden bir sıcaklığa sahiptir. Ayrıca ada üzerindeki ünlü restoranlar sayesinde hem gözleriniz hem de mideniz bayram edecektir.

barbados-sahili.jpg

Tatil Cenneti Adalar – Maldivler Sahili

Barbados Adası

Bulunduğu çevreye göre en büyük ada olan Barbados adası Karayipler’de bulunmaktadır. Karayipler’in göz kamaştırıcı doğasına sahip olan bu adada 280 bin insan bulunmaktadır. Bu geniş nüfusu sayesinde oldukça eğlenceli bir ortama sahip olan Barbados adası, golf tutkunlarının da en sevdikleri buluşma noktasıdır.

Barbados Adasından Güzel Bir Manzara

Hawaii Adası

Tropikal bir iklime sahip olmayan bu ada, volkanik hareketlerin sonucunda oluşmuştur. Çok fazla insanın ziyaret ettiği ve oldukça popüler olan Hawaii Adası’nda birçok aktiviteye katılabilir, adanın doğasını keşfedebilir ve birçok farklı türü gözlemleme fırsatına erişebilirsiniz. Ayrıca egzotik bir yapıya sahip olan bu adanın sıcaklığı da sizi bunaltacak bir seviyede değildir.

Bali-adasi-otelleri.jpg

Havai Adasında Bir Otel

Bali Adası

Bali Adası tatil cenneti adalar arasındaki belki de en lüks olanıdır. Çünkü içerisinde bulunan son derece lüks otel ve mekanlar sayesinde oldukça pahalı, bir o kadar da güzel bir tatili sizlere sunmaktadır. Eğer imkanınız varsa bu doğa harikası adayı ve sizlere sunduğu lüksü kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Bali Adasında Gezilecek Yerler

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir