Eğlence, Moda

Dünyanın En İyi Giyinen Erkekleri

Kadınlar için iyi giyinmek önemlidir. Ama günümüzde iyi giyinmek erkekler için de önemli. Giyinmeyi bilen erkek, görselliğin tavan yaptığı dünyamızda bir adım öne çıkmaktadır.

Hep beraber, en iyi giyinen erkekler listesine bakalım. “Erkek kıyafet kombinleri nasıl yapılır?” sorusunun cevabı bu erkeklerde gizli.

İçerik Navigasyonu

1. Andrea Pirlo

O bir futbol efsanesi. Biz nu hep verdiği keski pasları, sakalları ve giydiği Milan ve Juventus formaları ile hatırlıyor olabiliriz ama saha dışındaki giyim tarzı onun İtalyan köklerini ortaya çıkaran cinsten. Pirlo, şüphesiz futbol dünyasının en iyi giyinen erkeklerinden ve bu yüzden de en iyi giyinen erkekler listesinde olmayı kesinlikle hak ediyor.

2. Benjamin Clementine

Paris’in sokaklarından sahnelerin yıldızlı atmosferine yolculuk yapan müzisyen, artist ve şair Benjamin Clementine, kendine has giyim tarzı ile öne çıkan erkeklerden.

3. Gary Oldman

Kamera önünde rolden role bürünen Gary Oldman, set dışında ise tek bir role sahip: iyi giyinen bir erkek. Kendi jenerasyonunun en iyi giyinen erkeklerinden.

4. Ryan Reynolds

Klasiklerin üzerinde ilginç durduğu başka biri var midir acaba? Klasikler onda adeta başka bir havaya bürünüyor. Deadpool’deki kostümünü beğenir beğenmezsiniz bilemeyiz ama, giydiği klasiklere diyecek bir sözünüz yoktur herhalde.

5. Russell Westbrook

NBA’in en iyi oyun kurucularından olan Westbrook, kendine has giyim tarzı ile paydaşlarının arasından sıyrılan biri.

6. Justin Trudeau

Dünyanın en iyi giyinen erkekleri arasında kim derdi ki bir siyasetçi de olacak. Kanada’nın yakışıklı Başbakanı bu listede olmayı fazlasıyla hakkedenlerden. Kendisi bir dünya lideri midir bilinmez ama iş giyinmeye gelince, dünya lideri olduğu kesin.

7. David Beckham

Hem futbolculuğu, hem giyinmesi hem de reklam yüzü olması ile akıllarda kalan kaç oyuncu vardır ki? David Beckham’ın onlardan biri olduğunu söylemeye gerek yoktur herhalde. Ne giyse yakışıyor resmen.

8. Kat Harington

Game of Thrones’un biricik Jon Snow’u yakışıklılığı kadar giyim tarzı ile de beğenilen erkeklerden.

9. George Clooney

55 yaşındaki Amerikalı aktör, giyinmeyi en iyi bilen oyunculardan. Şıklığından asla taviz vermeyen yakışıklı oyuncu, yaşına rağmen iyi giyinmeyi elden bırakmıyor.

10. Daniel Craig

Daniel Craig mi James Bond’a hayat verdi yoksa James Bond mu Daniel Craig’e bilinmez ama, bilinen bir şey varsa Daniel Craig’in Bond etkisiyle yaşamında görülen şık giyimi. Adam, Bond oldu resmen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir