Eğlence, Medya

Dünyanın En Muhteşem Fiziğine Sahip 10 Modeli

Kadınlar için güzel olmak oldukça önemlidir. Bu durum sadece iç cilt güzelliği ile ne yazık ki bitmemektedir bunun yanı sıra kadınlar için en önemli şeylerden biri de elbette fizik olarak güzel olmaktır. Bu durum hem kadınlar için önemli olurken hem de erkekle için de oldukça önemli bir unsurdur. Her kadın beğenilmek ister ve her kadının illaha ki beğendiği bir fiziğe sahip kişi vardır ve onları kendilerine rol model olarak alırlar. Bugün sizlere fizikleri ile dünyada ün yapmış 10 modelden bahsetmek istiyoruz elbette liste başı hepimizin tahmin edeceği bir kişiye ait.

İçerik Navigasyonu

Adriana Lima

Ülkemizde oldukça tanınan bunun yanı sıra da dünya çapında bir üne zaten sahip olan ünlü Victoria Secret mankeni hem fizik olarak güzel hem de muhteşem bir yüze sahiptir. Günümüzde ülkemizde yazar olan Metin Hara ile yaşadığı ilişki sayesinde daha bir biinmeye başlanmıştır ve sık sık ülkemize gelmeye başlamıştır.

Megan Fox

İkinci olarak Megan Fox ta oldukça bilinen bir model olmasının yanı sıra daha çok oyuncu olarak bilinmektedir. Oldukça güzel bir yüze ve fiziğe sahip olan bir diğer mankenizmizde Megan Fox’tur.

Miranda Kerr

Victoria Secret mankenlerinden biri olan Miranda boşanma sürecinde daha da bir gündeme oturan kişiydi. Belki sadece bir kesim tarafından tanınan bir manken gibi algılansa da muhakkak adına aşina olmasanız bile yüzüne muhakkak aşinasınızdır.

Bella Hadid

Güzelliğin aile bireylerinin hepsinde eşit olarak görüldüğü bir manken olan Bella Hadidin kendi kadar güzel olan kardeşi de modeldir.

Gigi Hadid

Ablası ile aynı güzellikte olan manken enfes bi fiziğe sahiptir.

Çağla Şikel

Muhteşem bir fiziğe sahip olan Çağla Şikel doğum yapmasınarağmen hiç birşey kaybetmemiştir.

Burcu Esmersoy

Aslında kariyerine manken olarak başlamasa da mankenlik yapan bu sunucumuz hem yüz hem fizik olarak pek çoğumuz tarafından oldukça çok beğenilir.

Asuman Krause

Günümüzde pek bir göremesek te oldukça güzel bir fiziğe sahip olan ünlülerimizden biridir.

Özge Ulusoy

Küçükken çok çirkin olduğunu söylese de günümüzde pek bir güzeldir ki fiziği de aynı şekildedir.

Cindy Crawford

Hem çokgüzel bir yüze  hem de fiziğe sahip olan bir manken olan Cindy Tülin Şahin ile adeta ikiz gibidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir