Medya

Ece Seçkin: ‘Ben sahtesi değil, gerçeğiyim!’

Ozan Doğulu’nun proje albümünde yer alan “sayın seyirciler” şarkısıyla adından söz ettirmeyi başaran Ece Seçkin Antalyada konser verdiği esnada, Yalovada kendisi olduğunu iddia ederek sahneye çıktığını iddia ettiği bir kişiye atıfta bulunarak “Ben sahtesi değilim. Ben gerçeğiyim. Aklınızda bir şey kalmasın” dedi. 

ece-seckin-hayati.jpg

Ece Seçkin’in belirttiğine göre kendisi tatildeyken arkadaş dost ne varsa aramaya başlamışlar. “sen hani tatildeydin bak Yalova’da konsere çıkıyormuşsun. Seni gidi seni. Bize niye haber vermedin. Yoksa bizi artık beğenmiyor musun” gibisinden sitemkar sitemkar konuşmuşlar. Ece Seçkin de “olur mu hiç ya ben tatildeyim. İşte tekne işte deniz. Güneş tepemde, gazozum elimde, uzanmışım sere serpe tatildeyim. Ne yalovası, ne konseri. Ne diyosunuz siz yaaaa” gibisinden konuşmuş. Sonra biraz araştırmışlar ki o da ne. Birileri Ece Seçkin diye başka birisini sahneye çıkartıvermişler. Eğer isim ve soy isim benzerliği gibi ilginç bir olay yaşanmadıysa bu gerçekten hoş olmayan bir durum. 

ece-seckin-sevgilisi.jpg

Bu olayı iyice araştırmak mı lazım. Polis teşkilatını filan devreye sokmak mı lazım. Bu planlı programlı bir olay mı. Yoksa öylesine ferdi bir girişim mi. Kafamızı yormamız gereken ne çok şey var. Belki de bu bir şakadır. Evet evet kamera şakası da olabilir.

ece-seckin-kimdir.jpg

 O yalovadaki kişi bir anda Ece Seçkinin karşına çıkıp “biz kanal yumuşak G. Sizi nasıl şakaladık ama” filan diye konuşsa nasıl olurdu. Hem bi dinlemek lazım belki daha güzel sesi vardır. Herşey mümkün bu magazin dünyasında. Yeterki kendimizi kaptırmasını bilelim. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir