Medya, Sizce

Eda Erol’la Alişan Gerçekten Ayrıldı Mı?

Eda Erol’a ait resmi instagram sayfasında “çok değerli nişanlımla yollarımızı medeni iki insan gibi ayırdık…her şey için çok teşekkür ederim…” Paylaşımı yapılmıştı.İkili düğün hazırlıkları yaparken herkesi şaşkına uğratan bu haber kısa bir süre sonra açıklığa kavuştu. Alişan’ın nişanlısı Eda Erol’un resmi instagram hesabı hackerlar tarafından ele geçirilmiş. Esra Erol’un kardeşi Bihter Erol paylaşımın altında yaptığı yorumda hesabın başka kişililer tarafından ele geçirildiğini söyledi. Ardından Esra Erol resmi instagram hesabından şu paylaşımda bulundu: “Esra Erol’un kardeşi Eda Erol’un instagram sayfası başkaları tarafından ele geçirilmiştir. Yapılan paylaşımlar kendisine ait değildir.Bilginize!” Böylelikle haber kısa sürede gerçekliğine kavuştu.

alisan-ile-eda-erol-un-nisani.jpg

Ama bu olaydan sonra Uçankuş’tan Faik Erdemli’nin haberine göre “Esra Erol’la İzdivaç” programının yapım koordinatörü Ogan Şenyolcu elinde fotoğraflarla Uçankuş Tv’ye gelmiş.Ve her şeyi anlattığı onlara anlattığını yazdı.Uçankuş Tv’nin haberine göre şöyle demiş:”Biliyorsunuz.Herkes biliyor.Biz Eda Erol’la büyük bir aşk yaşıyorduk.Ama sonra her ne olduysa bilemiyorum,ortalık karıştı ve her yerde Alişan’la Eda Erol nişanlanıyor.Evlenecekleri haberleri her yerde.Bu olaylar benden gizli gerçekleşirken bir anda işten çıkarıldım.Sevgilimi Alişan’la fotoğraf çektirirken gördüm ama o fotoğraflarda Eda’nın hiç mutlu olmadığını, ortada bir oyun olduğunu anladım.Siz bir de bizim fotoğraflarımıza bakın.Bana bir oyun oynandı ve intikam almak istiyorum.”Bu iddiaların ardından Uçankuş yönetimi bunları çift düğün arefesinde oldukları için açıklamak istememiş.Ve Faik Erdemli’nin iddia ettiği üzere söylentiler Alişan’a ulaşmış ama Alişan sessiz kalmayı tercih ediyor.

eda-erol-ve-alisan-ayrildi.jpg

Bir diğer iddiaya göre Eda Erol gerçekten bu paylaşımı yapmış.İkili ayrılmışlar ama aileler özellikle de Esra Erol barıştırmaya çalışıyormuş.Henüz çift tarafından gelen herhangi resmi bir açıklama yok.

Alişan’la Eda Erol 29 Haziran’da aileler ve özel dostlar arasında yapılan törenle nişanlanmıştı.O gün magazin dünyasının en gözde çiftlerinden biri olan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen yuvalarını birleştirmişti.Kasım ayında evleneceklerini belirten çiftin nişan töreni “40 Konak Tarabya Evleri’nde” yapılmıştı.

eda-erol-alisan.jpeg

Görücü usulü tanıştıklarını belirten çift en son Eda Erol’un  instagram hesabının ele geçirilmesiyle yapılan paylaşımla konuşulmuşlardı.Nişandan sonra Etiler’de görüntülenen çift magazincilerle muhabbet ederken Alişan nişanlısının ellerini kameralara göstererek:”Yüzüğünü göstersene,çok para verdim.”dedi.

Posta Gazetesi’ne verdiği röportajda Alişan yine gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu:”Eda terliklerimi ayağıma getirecek.” Söyledikleri bununla sınırlı olmayan Alişan şöyle devam ediyor:”Erkek çocuk yapana kadar çocuk yapmaya devam edeceğim.” Alişan verdiği bir başka röportajda şunları söylüyor:”Çok güzel bir kadıla evlenmek istemezdim.Yanımdaki kadın daha normal olmalı.Çok şükür öyle de oldu.”

 

  1. Sizce Alişan ve Eda Erol Ayrıldı mı Yoksa Hack kurbanı mı oldular?

    1. Bence hacklenmişlerdir çünkü çok mutlu görünüyorlardı neden ayrılsınlar
    2. Kesinlikle öfke anında paylaşılmış bir yorum, hacklenme olayı değil
    3. İşin içine aileler girdiğine göre durum ciddi
    1 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir