Spor

Efsane İsim Roberto Carlos Hangi Türk Takımı ile Görüşüyor?

Geçtiğimiz günlerde Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran ve daha sonrasında adı Fabio Capello ile anılan Antalyaspor bu gün teknik direktörlük için Roberto Carlos’a teklif götürdü.

roberto-carlos-antalyaspor-a-gelecek-mi.jpg

Türkiye Süper Liginde geride bırakmış olduğumuz 5 haftada toplam 3 puan toplayan Kırmızı Beyazlı ekipte geçtiğimiz günlerde teknik direktör Rıze Çalımbay ile yollar ayrılmıştı. Hemen yeni teknik adam arayışlarına başlayan Antalya aradığı teknik adamı buldu. Roberto Carlos.

antalyaspor-roberto-carlos.png

Sezona Nasri ve Menez gibi bomba transferle giriş yapan fakat bir türlü beklentileri karşılamayan Akdeniz ekibi çareyi teknik direktörü Rıza Çalımbay’ı göndermekte buldu. Daha sonrasında ise bu gün gündeme bomba bir isim geldi. Aslında ligimizde hem futbolcu hem de teknik adam olarak görev yapmış olan Roberto Carlos yabancılık çekmemek açısından rahat. Fakat menejeriyle yapılan ilk görüşmelerden çıkan sonuca göre Carlos senelik 2 milyon Euro talep ederken Antalya yönetimi teknik adama 1,5 Milyon Euro teklif etti. Önümüzde ki günlerde netliğe kavuşucak olan görüşmelerde bakalım sonuç ne çıkacak. Ligimizde oyuncu olarak Fenerbahçe forması terletmiş olan Brezilya’lı hoca sonrasında ise Sivasspor ve Akhisar Belediye’yi çalıştırmıştı. En son Hindistan Liginden Delhi Dynamos ekibini çalıştırmış olan Carlos geçtiğimiz yıl hiç bir ekiple anlaşmadı. 

teknik-adam-roberto-carlos.jpg

Ülkemizde sevilen bir isim olan Carlos neşeli karakteri ve güleryüzü ile ön plana çıkıyor. Futbolculuk kariyerinde Real Madrid ile sayısız başarıya imza atmış olan deneyimli çalıştırıcı daha sonrasında 2007 yılında Fenerbahçe’ye transfer olup burada 65 maçta forma giymiş ve 6 gol atmıştı. Sonrasında ülkesine dönmüş ve Corinthians forması giymişti. Teknik Direktörlük kariyeri Anzhi’de Futbolcu Teknik Direktör olarak başladı. Sonrasında ilgin bir tesadüf olarak Sivasspor’un Rıza Çalımbay’ın işine son vermesinin ardından takımın başına gelmiş ve 2 senelik sözleşme imzalamıştır. Peki size soralım, Carlos gelirse başarılı olur mu olmaz mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir