Eğlence, Medya

Elçin Sangu’nun Sevgilisi Fotoğraflarıyla Şaşırttı

Mutluluk Zamanı filmiyle gündemde olan ve filmde başrolü paylaştığı Barış Arduç’la yakıştırılan Elçin Sangu’nun uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Yunus Özdiken’in çekilen fotoğraflarda genç bir kadınla olan yakınlığı şaşırttı.

elcin-sangu-yunus-ozdiken-ayrildi-mi.jpg

Yunus Özdiken’den Açıklama Geldi

Elçin Sangu, Kiralık Aşk dizisinde hayat verdiği ‘Defne’ karakteriyle beğeni topladı ve büyük çıkış yakaladı. O dönem sık sık rol arkadaşı Barış Arduç’la ismi yan yana gelen güzel oyuncunun özel bir şirkette üst düzey yöneticilik yapan Yunus Özdiken ile birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine Yunus Özdiken konuyla ilgili Elçin Sangu ile 4 yıldır birlikte oldukları açıklamasında bulundu. Elçin Sangu’da sevgilisinin açıklamasına ‘Erkek arkadaşımın zekasına hayranım. Çok güzel bir üniversitede siyasal bilimler okumuş, master’ını yapmış. O da İzmirli ama İstanbul’da tanıştık. Her şeyden önce sıkıcı bir adam değil, komedi unsurları hayatının içinde hep var. O çok zeki, esprili, bana hitap eden, hayatımı geçirebileceğim biri. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki, benim evrilmeme ve gelişmeme sebep oluyor.’ sözlerini sarf ederek karşılık verdi.

elcin-sangu-yunus-ozdiken.jpg

Yunus Özdiken Kimdir?

Elçin Sangu’nun övgü dolu sözlerle bahsettiği sevgilisi Yunus Özdiken; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Ekonomi bölümünden mezun olduktan sonra Bilgi Üniversitesi’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Başarılı eğitim hayatı geçiren Yunus Özdiken, sanat dünyasının dışında bir kariyere sahip ve özel bir perakende şirketinde Ekosistem Koordinatörlüğü yapıyor.

0x0-elcin-sangunun-sevgilisi-yunus-ozdikenin-genc-bir-kadinla-sarmas-dolas-fotograflari-cikti.jpg

Son olarak Mutluluk Zamanı filminin galasında birlikte görüntülenen Elçin Sangu ve sevgilisi Yunus Özdiken filmi birlikte izledi ve filmde yer alan cesur sahneler sırasında Yunus Özdiken salondan ayrıldı. Galadan sonra; ‘Elçin’e ve işine saygı duyuyorum. Kendisine de çok güveniyorum. Çok profesyonel bir kişidir. Ne kadar iyi eğitim alırsanız veya büyütülürseniz büyütülün bu topraklarda belli bir bakış açısı ile büyütülüyorsunuz. Amerika veya İsviçre’de büyümedik’ açıklamalarında bulundu.

Kıskançlık haberleriyle basında yer aldıktan sonra Yunus Özdiken’in adının Beril Varol olduğu öğrenilen iş arkadaşı ile ortaya çıkan samimi fotoğrafları gündeme bomba gibi düştü. Bu haber üzerine Yunus Özdiken; Elçin Sangu ve Barış Arduç’un hayranlarından ‘Madem öpüşmeye kızıyorsun, neden sevgilin olduğu halde başkalarıyla öpüşüyorsun’ gibi tepkiler aldı. Tepkilere karşı, Beril Varol’un Elçin Sangu ile ortak asistanları olduğunu söyleyerek kendini savunsada, Elçin Sangu’nun tepkisi merakla bekleniyor.

  1. Yusuf Özdiken'in Fotoğrafları Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

    1. Bu fotoğraflar ilişkiyi bitirir
    2. Fotoğrafların mutlaka açıklaması vardır, ilişkileri devam eder
    3. Fikrim yok.
    11 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir