İlişkiler, Yaşam

En Çekici Öpüşme Stilleri

Sevgilinizle öpüştüğünüzde soluksuz kalmasını, başı dönsün mü istiyorsunuz? Öpüşme deyip geçmeyin, sakın ha!  Sevgi sunmanın ve cinsel dürtüleri coşturmanın en mühim ve hatta en etkileyici yoludur öpüşmek. Sevişme dudaklardan başlar da diyebiliriz. Her iki tarafın da karşılıklı olarak zevk aldığı bir öpüşme olabilmesi için bazı püf noktalarına dikkat edilmesi şart tabii. Ağız ve diş bakımı, kötü kokudan arınma, öpüşme öncesi partnerlerin yapması gerekenlerin en başında yer alıyor. Peki ya sonrası? Öpüşme nasıl olmalı? İşte bunun için sizlere özel bir liste hazırladık, karşınızda birbirinden değişik öpüşme stilleri…

İçerik Navigasyonu

Lip-o-suction öpüşme

Özellikle Amerikalı gençler arasında çok moda olan bu öpüşme stilinde siz partnerinizin alt dudağını emerken, partneriniz sizin üst dudağınızı emiyor.

Vakum öpüşmesi

Partnerinizin ağzındaki ve akciğerlerindeki havayı emmeye çalışarak yapılıyor. Kulağa biraz saçma gelebilir, yalnız yapılan araştırmalara göre insanların yüzde 50’sinin bu stili hayatlarında en az bir kez denemiş olduğu söyleniyor. Bunu da bilin.

Elektrikli öpüşme

1930 ve 40′lı yıllarda epey popüler olan bu öpüşme stilinde, çift öpüşmeden önce ayaklarını uzunca bir süre halıya sürter ve vücutlarına statik elektrik yüklerler. Ardından dudaklar birleşir ve vücutlardaki elektrik birbirlerine boşalır. Yıldırım aşk bu olsa gerek…

Baştan çıkarma öpücüğü

Zevkli bir öpüşme oyunu. Kımıldamadan, öylece oturuyorsunuz ve eşiniz sizi 2-3 dakika boyunca istediği şekilde öpüyor. Sonra sıra sizde…

Göz öpüşü

Tam aşırı duygusallara göre bir stil… Eşinizin gözlerini parmaklarınızla hafifçe kapatın ve öperek dudaklarından başlayıp gözlerine doğru gidin.

Şeker öpücük

Ağzınızdaki çikolata ya da şekeri partnerinizin ağzına geçirin ve öpüşün. Bunu çeşitli içkilerle de yapabilirsiniz. Üst başı rezil etmemek şartıyla!

Şapırtılı öpüşme

Öpüşme teknikleri içinde en gürültülüsü. Öpüşme sonrası dudakların şapırdayarak birbirinden ayrılma prensibine dayanıyor. Bu stil öpüşenlere tutkulu, seyredenlere ise işkenceli gelebilir.

Kayan öpüş

Küçük dokunuşlarla sevgilinizin yüzünde ve vücudunda dudağınızı dolaştırın. Gizli zevk noktası keşfinde birebirdir.

Sualtı öpüşmesi

Denizde, yüzme havuzunda veya duşta deneyin. Gözler kapalı olacak yalnız.

Konuşan öpücükler

Bir yandan öpüşürken bir yandan da konuşun. Aşk dolu fısıltılar öpüşmenin zevkini arttıracaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir