Haberler

En Çok Satan Telefonlar Top 10 Listesi

Gün geçtikçe yükselen taleplerle birlikte telefon üreticileri her yıl yeni bir model piyasaya sürmektedir. Tüketiciler de genellikle piyasaya son çıkan telefonu tercih etseler de bazıları fiyat/performans oranına göre akıllı telefon satın alırlar. İşte en çok satan telefonlar listesi top 10;

1) Apple İphone 7

Son açıklanan verilere göre en çok satılan telefonlar listesinin başında Apple İphone 7 bulunuyor. Apple markasının piyasaya son çıkardığı akıllı telefon olan İphone 7, özellikleriyle de birçok kullanıcının tercihi.

Oppo-R9s-en-cok-satilan-telefon.jpg

2) Apple İphone 7 Plus

Apple’ın diğer bir akıllı telefon markası olan İphone 7 Plus, en çok satanlar listesinde ikinci sırada yer alıyor. İphone 7’den biraz daha pahalı ve kaliteli olan bu İphone 7 Plus, Türk kullanıcılar tarafından da oldukça rağbet görmekte.

en-cok-satan-telefonlar.jpg

3) OPPO R9s

Ülkemizde henüz piyasaya çıkmamış olan OPPO marka akıllı telefonlardan R9s modeli en çok satanlar listesinde üçüncü sırada bulunuyor. Yalnızca 2017 senesinde 8.9 milyon satmayı başardı.

4) Samsung Galaxy J3

Samsung, Apple marka telefonlara rakip olmaya çalışan tek marka konumunda fakat Apple’ın oldukça gerisinde kalmış durumda En çok güvendikleri S model telefonları listeye giremezken J3 model akıllı telefonları en çok satanlar listesinde 4. Sırada yer alıyor.

General-mobile-GM-5-en-satilan-telefon.jpg

5) Samsung Galaxy J5

Yine bir Samsung modeli olan J5, listeye beşinci sıradan girmeyi başardı. Fiyat/performans olarak oldukça başarılı olan bu akıllı telefon insanlar tarafından da severek kullanuılmaktadır.

En çok satan diğer telefonlar;

6) Samsung Galaxy A7

7) General Mobile GM5 Plus

8) Galaxy J7

9) Grand Prime Plus

 10) Galaxy J7 Prime

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir