İlişkiler, Kültür, Yaşam

En Kaprisli Burç Hangisi?

Her burcun kendine has özellikleri var elbette. Bu özellikler de her zaman güzel şeyler olmuyor. Yine de insanlar kendi kusurlarıyla yüzleşmede iyi olmadığından burç özellikleri yazılırken kelimeler yumuşatılır ve en ideal burç hangisi o anlatılır. Kim kendisiyle alakalı korkak, veya ikiyüzlü diyen bir yazıyı okur ki!

zor-insanlarla-basa-cikma-yollari-nelerdir.jpg

Burçların özellikleri, genel ve baskın yönleri belirtilerek aktarılır. Ancak yükselen burçtan tutun da doğum yılınıza, ayın evresine varana kadar her şey kişileri birbirinden ayıran özellikleri yaratır. Öyle ya, her balık burcunun duygusal her aslanın paragöz olmasını bekleyemezsiniz. Bu çoğunluğu tanımlar. Peki, çoğunluk hangi burçtan insanın kaprisli olduğunu bilmek ister misiniz?

kaprisli-insanlarla-basa-cikma-yollari.jpg

Önce bakalım kim kaprisli değil

Kapris sözlük anlamı ile düşünmeden, huysuzca istek veya davranışta bulunmaktır. Genellikle geçici ve değişkenlik barındırır.

Koç burcu kendini ön planda tutarak bir şeyler ister bazen de bu istekleri için huysuzlanır ama kaprisli olarak tam tanımlamak mümkün değildir. Oğlaklar ise olay çıkarır kaprislerle uğraşmaz.

Boğalar ise hoşgörüsüz olabilmekte ve taleplerinde bazen bu yönleri ağırlık kazanabilmektedir. Ancak hayır onlar da kaprisli sayılmaz.

zor-insanlarla-basa-cikma-yollari.jpg

Yengeç burcunun kaprisle işi olmaz. Bazen alınganlık gösterebilirler istedikleri bir şey olmadığında ama bunu kaprisle karıştırmamak gerek. Kapristen en uzak bir diğer burç ise kovadır. Kovalar kapris yapamayacak kadar düz mantık ve isyankar ruhlulardır.

Değişkenlikleri ile bilinen ikizler ve terazi burçları ise kapris yapsa bile merak etmeyin o da geçicidir. Aslan kibirlidir. Bir şeyi ister ve yaptırır. Kaprisle işi olmaz. Başak zorluk çıkarır en gıcık burç hangisi deseniz tamam ama kapris o gıcıklıklardan değildir. Akrep ise aşırıya kaçar. İsteklerini yaptırma konusunda kapristen daha sert davranışlara yatkındır.

Bunu senden hiç ummazdım ben!

 Geldik en kaprisli burca. Yay burcu… Aslında onlar çok ama çok iyimserdir. Bir de herkes ağzına dolamıştır özgürlüğüne düşkün diye. Onlar merhametlidir, insancıldır. Biraz patavatsızdır ve eğlenceye meraklıdır ve en çalışkan burç da sayılmaz. Açık fikirli ve geniş görüşlüdür ve gerçekleri arar hep. Ama körü körüne bağlı değildir hiçbir gerçeğe. Bu kadar makul ve mantıklı bir burcun insanının en kaprisli insanlar sınıfında yer alması ne yaman çelişki!

Dikkatlerin üzerinde olmasına alışkın olan yay, istedikleri gibi gitmeyen konularda inanılmaz kaprislidir. Her yönüyle güzel insandır ama kaprisleriyle canı bezdirir. Yay sevenlerin de Allah yardımcısı olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir