Eğlence, Medya

En Şahane Fransız Kadınlarını Listeliyoruz

Fransa ülkemiz insanları tarafından çokça tanınan bir ülkedir. Yaklaşık 67 milyon nüfusuyla Fransa, başkent Paris, peynir ve şarapları ile ünlüdür. Bunların yanı sıra mutfağı, müzeleri, turistik yerleri, sanat ve kültürü, aktörleri ve sporcularıyla da hafızalara kazınmıştır. Tabii ki kadınlarının hoşluğunu ve zarafetini de unutmamak gerek. Hatta Fransız kadınlarının yüz hatları, diğer Avrupa milletlerinin kadınlarından çok daha farklı olduğunu söyleyebiliriz. Bu yazımızda sizlere en güzel, en zarif 10 Fransız kadınından bahsedeceğiz…

İçerik Navigasyonu

Alizee

Alizee, henüz 16 yaşındayken ilk single albümü “Moi Lolita”yı çıkarmıştı. 2000 yılından bu yana ününden hiçbir şey eksilme yaşamayan Korsikalı güzel, halen Fransa’da en çok satış yapan şarkıcılar arasında.

Laetizia Penmellen

Miss France 2014 yarışmasında kazandığı ikincilikle adından söz ettirmeye başlayan, 1.73 cm boyunda, yeşil gözlü, sarışın güzel Laetizia Penmellen, Fransa’nın aranan mankenleri arasında.

Laetitia Casta

1978 doğumlu Fransız model, Laetitia Casta, masmavi gözleri, mükemmel yüzü ve kusursuz fiziği ile bir zamanlar Fransa’nın sembolü olarak görülüyordu.

Noemie Lenoir

1.77 cm’lik boyu, düzgün fiziği ve kavruk teniyle Fransa’nın en güzel kadınları arasında gösterilen Noemie Lenoir, Victoria’s Secret modellerinden biri.

Melanie Laurent

Melanie Laurent’in yapmadığı iş yok denebilir. Quentin Tarantino’nun Soysuzlar Çetesi filminde canlandırdığı Shosanna Dreyfus karakteriyle tanıdığımız güzel yıldız, aynı zamanda şarkıcı, piyanist, senarist ve yönetmenlik de yapıyor.

Melissa Theuriau

Métropole 6 kanalının ana haber sunucusu olan Melissa Theuriau, Maxim dergisinde yapılan ankette en seksi haberci seçilmişti. 1978 doğumlu olan Theuriau gözlerinin güzelliği ile herkesi büyülemeye devam ediyor.

Delphine Wespiser

Delphine Wespiser, Miss France 2012 yarışmasının birincisi. Fransız güzel, televizyon sunuculuğu ve modellik yapıyor.

Marine Lorphelin

Miss France 2013 birinciliği elde ettikten sonra katıldığı Miss World yarışmasında da tacı kimselere kaptırmayan Marine Lorphelin, ülkenin tescilli güzellerinden.

Marion Cotillard

Hollywood ve Fransa sinemasının aranan yüzlerinden biri olan Marion Cotillard, aynı zamanda söz yazarı ve şarkıcı.

Eva Green

Fransız kadın aktrisler içinde belki de en popüleri olan Eva Green, kırmızı dudakları, dumanlı gözleri ve mavi bakışlarıyla birçok erkeğin rüyalarını süslüyor. Fransız güzel oyuncu, 37 yaşına rağmen genç kızlara taş çıkartan fiziğini hala koruyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir