Eğlence, Medya

En Sevilen Dizi Çiftleri

Televizyon yaşamımızın büyük bir kısmında yer alıyor. Ona gösterilen ilgi, televizyon yayınlarını da etkiliyor. Diziler, televizyonda en fazla ilgi görüyorlar. Hatta bazı diziler kalbimizin bir başka köşesinde yer alıyor. Özellikle dizilerin izlenme oranına başrol oyuncularının katkısı büyük oluyor.

Başrolde olan oyuncuların birbirine olan uyumu izleyiciyi etkilemekte önemli bir faktör. Güncel dizilerden senin de aklına bazı çiftler muhakkak geliyordur. Bu dizilerin sevilen çiflerini aradık, taradık senin için bulduk.

İçerik Navigasyonu

Dizilerin sevilen çiftleri

Faruk- Aslı

İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya ve Faruk karakterlerine can veren Aslı Enver ve Özcan Deniz, uyum anlamında çok çok iyi durumdalar.

Duru- Deniz

İnternetin fenomen dizisi Fi’nin, başrol oyuncularından olan Mehmet Günsür ve Serenay Sarıkaya birbirlerine çok yakışan çiftler arasındadır.

Halime- Ertuğrul

Trt’nin izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul’un, Halime ve Ertuğrul karakterleri izleyiciyi kendine hayran bırakıyor.

Azize- Cevdet

Vatanım Sensin dişinde olan muhteşem uyumları, gerçek hayatlarındaki ilişkilerinden kaynaklanıyor olabilir. Ama çok yakışan çiftler arasında oldukları kesin.

Filiz- Barış

Çok izlenen yabancı dizinin uyarlaması olan Bizim Hikaye, Hazal Kaya ve Burak Deniz’in muhteşem güzellikleri ile izlenmeye devam ediyor. Birbirlerine çok yakıştıklarını söyleyebiliriz.

Lale- Onur

No: 309, romantik komedinin en başarılı dizilerinden biri. Bu başarısın da başrol oyuncularının yakışması da ayrı bir etken. Öyle ki bu çift için fan sayfaları bile mevcut.

Meltem – Haluk

Geçmişten beri hepimizin çok severek izlediği dizi Çocuklar Duymasın, Haluk ve Meltem karakterleri ile sevgiyi izleyicilere geçiriyorlar.

Hızır- Meryem

Başrolleri Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca’nın paylaştığı sevilen dizi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, karakterlerin birbirine yakışması ile göz dolduruyor. Başarılı oyunculuğa bir de uyum eklenince ortaya çok güzel bir iş çıkıyor.

Ali Asaf- Eylül

Son zamanlarda birbirine en çok yakıştırılan çiftleri arasında olan Kalp Atışı dizisinin Ali ve Eylül’üne, Gökhan Alkan ile Öykü Karayel hayat veriyor.

Savaş – Meryem

Furkan Andıç ve Ayça Ayşin Turan’ın başrollerinin oynadığı Meryem dizisi çok izlenen diziler ve sevilen çiftler arasındadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir