Kültür, Sinema

En Sevilen Kore Dizileri

Özellikle aşk ve polisiye türü dizilerle beraber Hollywood uyarlamaları da oldukça rağbet görmekte. Biz de sizler için en sevilen Kore dizilerini derledik.

1) Secret Garden

Kore’de en çok izleyici kitlesine sahip olan Secret Garden, romantik komedi türünde Kore dizi tarihinin en başarılı yapımlarından bir tanesidir. Başrollerini ise Ha Ji Won ile Kim Joo Won paylaşmaktadır.

kore-dizileri-izle.jpg

2) You’re Beautiful

Seyirciye gülmekten kırıp geçiren dizinin başrollerini Jang Geuk Suk, Park Shin Ye ve Lee Hong Ki paylaşmaktadır.

3) City Hunter

Aksiyon türünde en başarılı Kore dizilerinden bir tanesi olan City Hunter, kurgusuyla izleyicilere inanılmaz bir keyif sunmaktadır. Başrolde yer alan Lee Min Ho ise hem güzelliği hem de oyunculuğu ile gönüllere taht kurmayı başarmıştır.

kore-dizileri-izle-indir-1.jpg

4) Sungkyunkwan Scandal

Dönem dizisi olarak piyasaya sürülen dizi Kore’nin eski dönemlerinde geçmektedir. Park Yoochun, Song Joon Ki ve Park Ming Young’un başrollerinde bulunan dizi, gülmek isteyen izleyiciler için bire birdir.

5) I Miss You

Aşk temalı dizilerin en başarılı örneklerinden olan dizinin başrollerinde Yoon Eun Hye, Park Yoochun ve Yoo Seung Ho yer almaktadır.

secret-garden-dizisi-izle.jpg

6) Inspiring Generation

1900’lü yıllarda geçen aksiyon temalı Inspiring Generation’ın başrollerini Kim Jae Wook, Song Jae Rim ve Kim Hyun Joong paylaşmaktadır.

7) The Heirs

Romantik komedi türünde piyasaya sürülen The Heirs, bir lise dönemi dizisidir. Özellikle oyuncuların kostümleriyle dizide kullanılan dekor hayran olunacak cinsten. Dizinin başrollerinde ise Park Shin Ye, Kim Woo Bin ve Lee Min Ho yer almaktadır. Diziyi yalnızca Kim Woo Bin’in yakışıklılığı ve başarılı oyunculuğu için dahi izlenebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir