İlişkiler, Yaşam

En Yakın Arkadaşların Bile Birbirine Söylediği Yalanlar

Bazı zor durumlarda en yakın arkadaşına bile yalan söylemek zorunda kalabilirsin. En yakın arkadaşına söylediğin yalanları bazen birşeyleri saklamak için bazen de üzülmesin de söyelemek zorunda kalabilirsin. İşte en yakın arkadaşlara bile en çok söylenen yalanlar:

İçerik Navigasyonu

1 . Onun da Sana Selamı Var

İnsanlar arasında sıklıkla kullandığımız yalanlardan biri olan ” Onun da sana selamı var” sözü, en yakın arkadaşlar arasında bile söylenir. Özellikle cep telefonundayken birinin konusu geçtiği zaman bu yalanı söylemeden duramıyoruz.

2 . Yok Kanka Ne Ders Çalışması

Bazı zamanlar ders çalışmayı gurur yaptığımızdan mı nedir, en yakın arkadaşımıza bile söylemekten çekiniriz. Özellikle tek çalışmayı istiyorsak bize takılmasını engellemek için ne yazık ki en yakın arkadaşımıza dahi ders çalıştığımızı söylemeyiz.

3 . Ben Sevgili Bulmak İstemiyorum

Senin sevgilin olmamasına rağmen en yakın arkadaşının sevgilisi varsa karizmayı çizdirmemek adına bu yalanı kullanmak zorunda kalmış olabilirsin. Bunun dışında sevgilisi olan yakın arkadaşının sana sevgili bulma çabalarından sıkıldığın zaman da söylemek zorunda kaldığın yalanlardan biri olabilir bu.

4 . Kanka Fotoğrafta Çok Güzel Çıkmışsın

Sonuçta çekildiği fotoğrafta güzel çıkmasa bile moralini düzgün tutmak görevi yakın arkadaşın üstünde olduğu için bu tür pempe yalanlar söylenebilmektedir.

5 . Çok Yakışmış

Özellikle kızlar arasında giydiği kıyafetin yakışmadığını söylemek çok risklidir. Bu riske binaen en yakın arkadaş olsan dahi sonuçlarını düşünerek hareket etmen gerekebilir.

6 . Üzülme Senin Gibisini mi Bulacak?

Sevgilisinden yeni ayrılmış birini ancak en yakın arkadaşı teselli edebilir. Yakın arkadaşlar bu görevin üstesinden gelebilmek için  bazen küçük pembe yalanlara da başvurmak zorunda kalabilmektedir.

7 . Kendi Kaybeder

Yakın arkadaşına söylediğin yalanlar arasında “kendi kaybeder”  sözü de sıklıkla kullanılır. Sevgilisinden ayrıldığı için bunalıma giren yakın arkadaşı normale döndürmek zor olduğu için söyleyeceğin yalanı iyice abartmak zorunda kalabilirsin. Sonuçta her şey en yakın arkadaşlar için.

8 . O da Seni Çok Sevdi

En yakın arkadaşınızı sevgilinle ya da başka bir arkadaşınla tanıştırdıktan sonra “Benim hakkımda ne düşünüyor? ” sorusuna  tabii ki tatmin edecek bir cevap vermelisin. Bunun için hafif yalana da kaçmak zorunda kalabilirsin.

9 . Yemin Ettim Söyleyemem

Bazen bazı sırları yakın arkadaşından gizlemek zorunda kalabilirsin. Tabi bu durum yakın arkadaşını kaybetmene de sebep olmalıdır. “Yemin ettim söyleyemem” yalanı seni bu durumdan kurtarabilir.

10 . Çıktım Yoldayım Geliyorum

Buluşma saatini unutan ya da uyuya kalan en yakın arkadaşın daha yola çıkmadan hatta belki de üstünü giyinmeden bile sana çıktım yoldayım diyebilir. Hele ki beş dakikaya oradayım gibi bir zaman belirlemişse sen o  zamanı beşle çarpmalısın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir