Gündem, Siyaset

ERDOĞAN VE GÖKÇEK KÜLLİYE’DE BİR ARAYA GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, istifası istendiği iddia edilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Gökçek’ in talebi üzerine Beştepe de biraraya geldiler. Cumhurbaşkanı Erdoğan Gökçek’e Ankara Büyük Şehir Belediyesine yönelik eleştirileri ve saptamaları net bir dille ilettiği konuşuldu. Erdoğan’ ın  ‘Mental yorgunluk var’ açıklaması ile başlayan tartışmalar 5 belediye başkanının istifasını istendendiği iddialarının ardından gündemin konusu olmuştu. Erdoğan istifa ile ilgili sorulara, ‘ Şuanda böyle birşey gündemimizde yok. Ama bundan sonra olmayacağı anlamına kesinlikle gelmez.’ yanıtını vermişti. 

Görüşmenin Gökçek tarafından telep edildiği belirtildi. Erdoğanın dünkü programında bulunmayan görüşme 1 saatten fazla sürdü.  

GÖRÜŞME TALEBİNİ GÖKÇEK'İN KENDİSİ AÇIKLADI

Gökçek görümenin ardından Twitter hesabından yaptığı açıklamada; 'Sayın Cumhurbaşkanımdan randevu talep etmiştim, Sayın cumhurbaşkanıma Külliye'nin karşısına yapılacak müze ile ilgili projenin tüm detaylarını sundum. Ayrıca Büyükşehir'in devam eden projeleri konusunda çeşitli bilgiler verdim. Kamuoyunun bilgisine.'

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir