Eğlence, Medya

Erhan Çelik Dikkat Çeken Açıklama İle TRT’den Ayrıldı

Son günlerde eski eşi Gülben Ergen ile ilgili çıkan haberlerde kendi adının da geçmesi ile beraber magazin dünyasında tekrar adı geçmeye başlayan TRT haber spikeri Erhan Çelik TRT’deki işinden istifa etti. TRT 1 kanalında ana haber spikerliği görevinde bulunan Erhan Çelik istifa ettikten sonra konu ile ilgili bir açıklama yaparak almış olduğu ayrılık kararının bir kan değişimi olarak görülmesi gerektiğini, başta genel müdürü İbrahim Eren olmak üzere tüm TRT ekibine çok teşekkür ettiğini ve bundan sonraki günler için de hayırlısı olmasını istediğini belirtti. Daha sonra sosyal medya hesabından bir açıklama daha yayınlayan Erhan Çelik’in sosyal medya üzerinden yapmış olduğu ikinci açıklama ise oldukça dikkat çekici idi.

‘Gerçeklerin Zamanla Ortaya Çıkmak Gibi Bir Huyu Var’

TRT ana haber spikeri Erhan Çelik TRT kanalına istifasını verdikten sonra sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı Gülben Ergen ile daha önce bir evlilik yaşayan ve boşanma ile sonuçlanan bu evlilik sonrası sessizliğini koruyan Erhan Çelik’in yapmış olduğu bu açıklama oldukça dikkat çekici oldu. Erhan Çelik sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bu açıklamada eski eşi Gülben Ergen ile ilgili çarpıcı ifadeler kullanarak ünlü şarkıcının yaşadığı olaylarda kendisinin çalıştığı kurum olan TRT’nin de yıpratılmak istendiğini belirterek çalıştığı kurumun zarar görmemesi adına işinden ayrılmak zorunda kaldığını belirtti. Erhan Çelik ayrıca gerçeklerin er ya da geç birgün mutlaka ortaya çıkacağına her zaman inandığını ve o zamanın geldiğini söyledi.

Gülben Ergen ile boşanma sürecinden sonra kendine ve topluma olan saygınlığından dolayı, ayrıca kendi çocuğu ve eski eşinin sahip olduğu 3 erkek çocuğunun masumluğu ve korunması amacı ile şimdiye kadar sustuğunu ancak TRT ana haber spikerliği işinin sona ermesi ile beraber artık susmak zorunda olmadığını belirtti. Gülben Ergen’in evli bir iş adamı ile ilgili yaşadığı aşk dedikoduları ile ilgili olan bu paylaşımda bundan sonraki sürecin yargı önünde devam edeceğini de belirtti.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir