Eğlence

Erkek Modasına Damga Vurmuş Trençkot Modelleri

Moda kavramı genellikle kadınlarla iç içe geçmiş olsa da her yıl modada erkek parçalarının arttığını görebiliriz. Sonbahar/ kış kreasyonları, ilkbahar/ yaz kreasyonları derken erkeklerin de adeta “bizde buradayız ” dediğini duyar gibiyiz. Erkek modasının yavaş sonbahar/ kış kıyafetleriyle alışveriş reyonlarında yerini almaya başladığını görüyoruz. Malum sonbahar yüzünü göstermeye başladı. Bu sonbahar havasının adeta vazgeçilmez bir parçası olan trençkot modelleri, şüphesiz en sık tercih edilen dış giyim ürün.

Kadın modasında olduğu gibi erkek modasına damga vurmuş trençkot modelleri ile ilgili biraz konuşmaya ne dersiniz?

Kruvaze Rüzgârı Her Yerde

Hani olur ya kartpostallarda yanan bir sokak lambasının titrek ışığı altında ve dökülen sarı yapraklar eşliğinde olan duran birinin üzerinde bulunan bir trençkot modeli diyebiliriz kruvaze yakaya trençkot modeline. Kadınların sıklıkla tercih ettiği eski zaman esintisi gibi duran kruvaze yaka ve iki düğmeli trençkotlar erkekler tarafından da oldukça beğenildi ve sokakta bu modelin sıklıkla kullanıldığını görmekteyiz. Bu kruvaze yaka çift düğmeli trençkotlar üste tam otururken aynı zamanda giyen kişinin fit bir görünüm yakalamasına olanak sağlıyor. İsteğe bağlı olarak takılan bel kısmındaki kemer de bu fit görünümü destekler cinsten olduğunu görüyoruz.

Aslında bazı detaylar dışında unisex bir model olarak değerlendirilebilecek tarzda olan bu modelin erkeklerin üzerinde çok yakıştığını da belirtmemiz gerekiyor. Bu trençkot modelini aynı zamanda her kombine de uyum sağlıyor. İster klasik bir kombinin üzerine isterseniz Jean bir pantolonun üzerine dış giyim olarak giyerek güzel bir imaj yakalanabiliyor.

Kapitone Deseni İle Farkınızı Yansıtın

Erkekler tarafından genellikle kullanılan model az öncede bahsettiğimiz gibi kruvaze olsa da kapitone desenli parçaların özellikle dış giyim türleri açısından oldukça popüler olduğunu söyleyebiliriz. Hırkadan tutun da monta kadar bu desenin olduğu birçok parça bulabiliriz. Bu parçalardan biri de trençkot modelleri. Kapitone trençkot modelleri erkeklerin üzerinde sıklıkla gördüğümüz bir dış giyim türü. Klasik kesim veya spor kesim olarak ayrılabilecek türden olan bu parça ile rahatlıkla istenilen türde kombinler yaratabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir