Erkek, İlişkiler, Kadın

Erkekleri Anlamanın 5 Yolu!

İkili ilişkilerimizin olmazsa olması olan erkekleri anlamak bazen çok zor. Erkeklerin duygularını anlama yolları düşünüldüğü kadar zor değil. 5 basit yöntemle karşınızdaki erkeği anlamanız mümkün.

1. Yalnız Kalmasına İzin Verin

Erkekler eğer seninle görüşmek istemiyorsa veya görüşmelerin arası açılıyorsa senden uzaklaşmıyor kafasını dinlemek istiyor. Erkeklerin yapısı kadınlardan farklı ve bazen kendilerini dinlemek istiyor. Bu nedenle böyle bir durumda endişelenme ve oluruna bırak. Daha mutlu bir erkeği karşında bulacaksın.

erkekleri-anlamanin-bes-yolu.jpg

2. İlişkiyi Denge Oyuna Çevirmeyin

İlişkilerdeki en temel hatalardan birisi de taktik amaçlı hareketleri erkeğinize yapmanız. Ne tepki verecek, böyle dediğimde ne diyecek diye denemeler yaptığın karşıdaki tarafından anlaşıldığında beton gibi birisini görmen mümkün. Eğer iyi bir ilişki istiyorsan partnerini taktiklere boğma.

erkekleri-anlamanin-yolu-1.jpg

3. Empati Yapmayı Öğrenin

Bazen ilişkinizde öyle olaylar olur ki karşınızdakinin verdiği tepkiyi çok abartılı bulursunuz. Bu durumda empati yapmayı denemek karşındakini anlamaya yardımcı olur. Erkekleri anlamanın yolları kitap okumaktan değil erkeği tanımaktan geçiyor.

hangi-burcun-erkegi-nasil-davranir.jpg

4. Erkeklerin Duygularına Önem Verin

Nasıl kadınlar gün içerisinde duygu değişimleri yaşıyorsa aynısı erkekler için de mümkün. Eğer beklenmedik bir tepki alıyorsan basit bir soru sana bütün kapıları açabilir. “Nasıl hissediyorsun bir sıkıntın mı var?” Bu soru karşındakini anlaman için anahtar sorudur.

erkekleri-anlamanin-yolu.jpg

5. Aceleci Davranmak Kadınların Özelliğidir

Kadın erkek ilişkilerinde anlaşılmazlıklara yol açan konuların başında gelir zamanlama. Pek çok kadın erkekleri anlama testi için evlilik niyetini ifade eder. Erkek ise öyle bir düşüncesi olsa da aceleci davranmaz. Bu nedenle her şeyin hızla olmasını istemeyin. Eğer karşındaki seninle aynı düşüncedeyse senin beklemediğin anda istediğini yapacaktır. Bu yüzden acele etme.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir