Eğlence

Erkeklerin Kış Bitmeden Sahip Olması Gereken Atkı Modelleri

Kış mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirmesi ile alışveriş mağazalarındaki reyonlarda olan o ince sweatlar, florlar kendini biraz daha kalın olan parçalara bıraktı diyebiliriz. Bu parçalardan biri ise atkılar. Kadın ve erkek modasında geniş bir kitleye hitap ediyor atkılar.

Kıyafetleri kombinlemede tamamlayıcı niteliğinde bir parça iken ayrıca adeta soğuk kış günlerinin yegâne kurtarıcısı diyebiliriz atkılara. Dilerseniz erkeklerin kış bitmeden sahip olması gereken atkı modelleri hakkında biraz konuşalım.

Sadelikten yana olanların ilk tercihi: Düz atkılar

Genellikle dümdüz ve herhangi bir deseni olmayan bu atkılarda erkelerin tercihi genellikle siyah, lacivert ve gri renkli düz renkli atkılardan yana oluyor. Klasik bir kombinin adeta tamamlayıcısı niteliğinde olan düz atkı modelleri ile klasik tarzını soğuk kış günlerinde bile korumak isteyenlerin kurtarıcısı oluyor. Ayrıca özellikle klasik kesim bir kaban ve düz modele sahip bir atkı ile mükemmel ve cool bir imaj yakalayabilirsiniz.

Desenli atkıların sesine kulak verin

Kadın kombinlerinde düz bir kombini patlatmak için kullanılan desenler erkek atkılarında da karşımıza çıkıyor diyebiliriz. Bu atkı modelleri ile stil sahibi bir bay olma imajınızı yenilemiş oluyorsunuz. Genelikle örgü modeli tercih edilirken başka başka birçok desene sahip atkı modeli olduğunu da unutmayın. Başlangıçta söylediğimiz gibi genellikle kadınların düz bir kombine hareketlilik katmak isterken tercih ettiği desenleri erkek kombinlerine de bu şekilde uyarlayabilirsiniz. Hem soğuk havalara meydan okurken hem de çevrenizde klas bir etki yaratabilirsiniz.

Çift desenleri atkıda da kullanmaya ne dersiniz?

Genellikle erkeklerin atkı modellerinde tek rengi kullandığı göz önünde bulundurulursa aslında bu çift desenli atkılar adeta bir devrim niteliğinde diyebiliriz. Tek düzen bir imajdan kurtulmak bu atkılar ile oldukça kolay hale geliyor. Genel olarak gri ve siyah renkleri içinde barındıran bu atkı modelleri ile stil sahibi bir imaj yakalayabilirsiniz. Ayrıca farklı renk seçeneklerinin olduğunu da unutmamak gerek. Sıradan kombinlerinizi bu çift desenli atkı modelleri ile hareketlendirmek çok kolay yapmanız gereken sevdiğiniz renklere sahip çift renkli bir atkı edinmek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir