Medya

Esat Yontuç’un Düğününe Ünlüler Akın Etti

Acun Ilıcalı ile birlikte birçok başarılı işe imza atan ve dostlukları yıllar öncesine dayanan Esat Yontuç, 4 Ağustos’ta Hande Gülşen ile nişanlanmıştı. Nişandan 20 gün sonra ise Hande Gülşen ile Esat Yontuç çifti dünya evine girdi. Acun Ilıcalı düğün görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşırken, ayrıca kadim dostunun nikah şahitliğini de yaptı. Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Şeyma Subaşı da geceye ilişkin görüntüleri kendi İnstagram hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. 

acun-ilicali-esat-yontuc-un-dugunu.jpg

Düğüne katılanlar arasında Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı’nın yanında birçok ünlü isim de yer aldı. Sosyal medya üzerinden birçok ünlü isim düğün gecesine özel kareler paylaşırken, en çok paylaşımı yapan Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Şeyma Subaşı ile birlikte Fatih Terim’in kızı Buse Terim oldu.

esat-yontuc.jpg

Göcek Rixos’ta yapılan düğüne Acun Ilıcalı, Buse Terim ve Şeyma Subaşı’nın yanı sıra Murat Boz, Fatih Terim, Eser Yenenler, Alp Kırşan, Hadise gibi ünlü isimler de katıldı. 

Esat Yontuç Kimdir?

6 Mayıs 1969 tarihinde dünyaya gelen Esat Yontuç yaşamını İstanbul’da devam ettirmektedir. Liseöğrenimine kadar Moda Koleji’nde okuyan Yontuç, üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversite’nde tamamlamıştır. Acun Medya Şirketi’nde Genel Koordinatörlük görevini üstlenen Esat Yontuç, Survivor programının da yönetmenliğini yapmaktadır. Esat Yontuç ile Acun Ilıcalı’nın dostlukları yalnızca iş hayatından değil, çocukluk yıllarından gelmektedir. 

esat-yontuc-kimdir.jpg

Hande Gülşen Kimdir?

Hande Gülşen, kardeşi Duygu Gülşen ile bir marka yaratmış ve bu markayla pek çok ünlü ismi giydirmektedir. Başarılı bir moda tasarımcısının yanı sıra genç bir girişimci de olan Gülşen, 2wins adlı tasarım şirketinin ortaklarından bir tanesidir. 

Duygu Gülşen ile birlikte el yapımı tasarımlarını internet üzerinden satışa çıkartan Hande Güleşn, moda dünyasında yer edinmeyi başarmıştır. İki kız kardeşinin yarattığı marka 22 ülkede ve 52 satış noktasında hizmet vermektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir