Haberler, Spor

Eski Milli Futbolcuların FETÖ ile Bağlantısı Var Mı?

Bir dönem Galatasaray forması ile fırtınalar estiren, milli takım formasıyla da futbolseverleri kendisine hayran bırakan Cihan Haspolatlı son günlerde FETÖ operasyonu kapsamında yapılan soruşturmalarda şüpheli konumunda. FETÖ kapsamında yapılan soruşturmalar devam ederken İzmir’de tutuklama kararı verilen bir kişinin bilgisayarında Galatasaraylı firari futbolcular Arif Erdem ve Orhan Ak ile birlikte çekilmiş bir fotoğraf karesinde Cihan Haspolatlı’da bulunuyor. Fotoğrafı ilginç kılan FETÖ örgütü elebaşı Fethullah Gülen’in de fotoğraf karesinde bulunması ve fotoğrafın onun Pensilvanya’daki malikânesinde çekilmiş olması. Fotoğraftaki diğer iki futbolcu Arif Erdem ve Orhan Ak FETÖ kapsamında aranan firari futbolculardan. Fotoğrafta birlikte görünmeleri Cihan Haspolatlı içinde acaba FETÖ ile ilişkisi var mı sorularını oluşturdu. Ünlü futbolcudan cevap gecikmedi ve sosyal medya üzerinden bir açıklama metni yayınladı.

cihan-haspolatli-kimdir.jpg

Sosyal Medya Üzerinden Açıklama Yaptı

Söz konusu fotoğrafta bulunmaktan dolayı üzüntüsünü dile getiren Cihan Haspolatlı, devletimize ve milletimize karşı yapılan darbe girişimi için çok üzgün olduğunu belirtmiştir. Aynı fotoğrafta FETÖ örgütü elebaşı Fethullah Gülen ve firari sanıkları Arif Erdem ve Orhan Ak  ile birlikte olmaktan dolayı utanç duyduğunu belirtmiştir. Açıklamalarına kendisinin ve ailesinin kesinlikle bu tarz bir terör örgütü ile hiçbir bağlantısının bulunmadığını söyleyerek devam etmiştir.

Bizi Oraya Arif Erdem Götürdü

Ses konusu fotoğraf Galatasaray’da oynadığım dönemde 2004 yılında kulüp ile birlikte sezon öncesi hazırlık kampı için Amerika’ya gittiğimiz zaman çekilmiştir. Kamp sırasında izinli olduğunuz bir günde fotoğrafta da bulunan ve şu an firari sanık olan Arif Erdem ve birkaç futbolcu tarafından oraya götürdüğümü hatırlıyorum. O dönemler 23 yaşındaydım ve çok gençtim. Takım içerisinde abi diyebileceğim insanlardan etkileniyor ve yönlendirmelerine giriyordum. Fakat FETÖ ile bir alakam olmadı. Tamamen tesadüf eseri oradaydım. Arif abi gelir misin dedi ben de gittim fakat fotoğrafın öncesi de sonrası da yoktur.

  1. Eski Milli Futbolcu Cihan Haspolatlı’nın açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz?

    1. FETÖ ile bağlantısı olduğunu düşünmüyorum
    2. Bağlantısı vardır anca bunu itiraf etmeyecektir
    3. İnsanların içinde bulundukları bir fotoğraf karesi yüzünden zan altında tutulmalarını doğru bulmuyorum.
    4. Terör örgütü sayılmadan önce FETÖ ile bağlantısı bulunan çok fazla kişi vardı, milli futbocular da bu hataya düşmüş olabilir...
    2 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir