Haberler

Farklı Manikür Tarzları ile Stilinizi Konuşturun

Ellere ve tırnaklara ayrı önem verildiği ortada bir durumdur. Özellikle tırnaklara belli bir mesai harcanıyor. Kimyasallara fazla maruz kalan tırnakların bakımı oldukça önemlidir. Ellerin bakımını en çok tırnaklar ortaya koyuyor. Profesyonel desteklerle belli bakımlar yapılsa da, evde gerekli olan özen gösterilmeye devam ediyor.

Tırnaklar, güzelliğin bir parçasıdır ve modanın da bir halkasıdır.  Farklı ojeler, değişik manikür şekilleri sürekli olarak dünya trendleri arasına giriyor. Sonbahar ayları içinde çok trend, ilginç ve hoş görünüm sağlayacak manikür şekilleri var.

Bunlardan bahsedecek olursak;

İçerik Navigasyonu

Metalik French Oje

French ojenin uçlarının metalik olması daha fresh ve güzel bir görüntü sağlamaya yardımcı olacaktır. Son zamanların en çok tercih edileni olan metalik renkteki ojeleri iki kat uygulayabilirsiniz.

Tırnaklardaki Desen

Bütün tırnaklarınızı istediğiniz renge boyayıp sadece, yüzük parmağınızı istediğiniz desene boyayabilirsiniz.

Pırıltılı Oje

Pırıltılı ojeler ile dikkatleri daha fazla üstünüze çekebilirsiniz.

Tek Tırnaktaki Şıklık

Sizde pastel tonlarda oje seviyorsanız bütün tırnaklarınızı dilediğiniz renge boyayıp sadece yüzük parmağınıza parıltılı oje veya sim kullanabilirsiniz.

Nokta Atışı

Transparan oje kullandığınız zaman tırnaklarınızın üstüne farklı renkte oje ile bir nokta kondurduğunuz zaman abartısız ama klasik dışı bir görüntü yakalayabilirsiniz

Şeritlerin Çekiciliği

Dilediğiniz ojenin üstüne farklı renkle şerit yapabilirsiniz.

Sanatsal Çizgiler

Çizgileri daha sanatsal kullanıp, farklılığı biraz daha arttırabilirsiniz.

Sticker Desenler

Ellerinizi bir tırnak tasarımcısına emanet ederek tırnaklarınıza, ananas, güneş, çiçek gibi farklı desenler uygulatabilirsiniz.Tek tırnakta iki renk güzelliğini sizde yapabilirsiniz.

Pul Etkisi

Grafik desenli tırnakların şıklığınıza katkısı büyük olacaktır. Minik pulları ojenizin üstüne uygulayıp üstünden transparan oje geçebilirsiniz.

Disney’in Gücü

İşi uzmanına bırakmak isterseniz, disney etkisi dediğimiz tırnak üstü yazılar ve istediğiniz karakterler elleriniz de çok cesur duracaktır.

Degrade

Degrade olarak adlandırılan manikür şekli için spreyler, magnetik ojeler ve mıknatıslarla elde edilebilir. Trend olan bu farklı sonbahar manikür şekillerini dilediğiniz gibi kolaylıkla uygulayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir