Haberler, Spor

Fatih Terim ile İlgili Flaş İddia!

Lige Konyaspor karşısında aldığı galibiyetle başlayan fakat ardından kaybettiği puanlarla gündeme gelen Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal ve Trabzonspor yönetimi arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Aldığı sonuçlarla tepki çeken Ersun Yanal en son oynanılan ve kendi sahasında Akhisarspor’a karşı alınan 6-1 yenilgiden sonra eleştirilerin hedefindeki isimdi.

İçerik Navigasyonu

Neler Yaşandı?

Trabzonspor’un başında sezona başlayan Ersun Yanal ilk hafta iyi bir başlangıç yapmasına rağmen ardından aldığı sonuçlarla başarılı bir grafik çizememişti. 15 Ekim’de oynanan ve Trabzonspor’un kendi evinde 6 gol yediği maçta taraftarlar tarafından istifaya davet edilen Ersun Yanal, Trabzonspor yönetimi tarafından da gözden çıkarıldı. Yanal’ın istifa edeceğine dair beklentiler artarken Trabzonspor başkanı Muharrem Usta’nın Yanal ile görüşeceği ve Yanal’ın sözleşmesini karşılıklı fesih yoluyla bitirmeyi düşündüğü gelen bilgiler arasında.

Trabzonspor’un Yeni Hocası Kim Olacak?

Teknik direktörlük görevi bırakacağı kesinleşen Ersun Yanal’ın yerine kimin geleceği ise merak konusu. Yeni teknik direktör için çok farklı teknik direktör adayları olduğu konuşulurken yönetimin 5 teknik direktör adayı üzerinde yoğunlaştığı ifade edildi. Belirlenen 5 adayın 2 tanesinin yabancı olması ve bu adaylar arasından seçim yapılacağı kulislerde konuşulanlar arasında.

Fatih Terim En Büyük Aday

Gelen haberlere göre Trabzonspor için düşünülen isimlerin başında daha önce Galatasaray ve Milli Takım teknik direktörlüğü yaparak başarı yakalamış olan Fatih Terim. Terim’in tecrübesi ve başarısıyla öne çıktığı söylenirken aynı zamanda takımı düzene oturtmaya en uygun aday olduğu belirtildi. Konyaspor teknik direktörlüğü görevini sürdüren Mustafa Reşit Akçay ismi de gündemde olan isimler arasında. Akçay’ın Konyaspor başında başarılı bir grafik çizmesi nedeniyle tercih edilebileceği belirtiliyor. Üçüncü bir aday olarak da daha önce Beşiktaş’ı çalıştırmış ve şu anda herhangi bir görevde bulunmayan Rıza Çalımbay öne çıkıyor.

Yabancı Adaylar Gündemdeki Yerini Koruyor

Trabzonspor teknik direktörlüğü için düşünülen isimler arasında Azerbaycan Milli Takımı’nda teknik direktörlük görevini sürdüren Hırvat Robert Prosinecki ve Club Brugge takımında halen görev yapmakta olan Michel Preud’homme öne çıkıyor. Yönetimin yerli teknik direktörleri öncelikli tutması nedeniyle bu adaylar ile ilgili detaylı bir yorum bulunmuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir