Spor

Fenerbahçe Vardar’a elendi, Caps’ler Çıldırdı

Fenerbahçe’nin Uefa Avrupa liginde ki macerası, Makedonya’nın Vardar takımına kendi sahasında 2-1 yenilmesi ile birlikte son buldu. Fenerbahçe Vardar maçı izleyen Fenerbahçeli taraftarı sonsuz bir üzüntüye iterken, rakip takımların taraftarlarına gün doğdu.

caps.jpg

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte internette caps’ler çıldırdı. Ozan Tufan başarısız pasları nedeni ile bu caps’lere çokça konu olurken, Fenerli taraftarla fazlaca eğlenilen caps’ler son derece düşündürücü. Volkan’ın yediği şansız goller, Volkan’ın başarısına leke sürecek mi? İleri ki günlerde ortaya çıkacaktır.

capsler3.jpg

Vardar ovası türküsünü yeniden hatırlayan diğer kulüp taraftarları, Fenerli taraftarın kızgın tepkilerine neden olurken, caps’lerde kullanılan fotoğraflar da oldukça yaratıcı idi. Aykut Kocaman’ın teknik adamlığı eleştirilirken, ne kadar doğru seçim olduğunu da bir kez daha düşündürdü. Fenerbahçe karşıtlarına ilaç gibi gelen bu yenilgi için Kameni adının en azından Türk Futbol Tarihine yazıldığını iddia edildi.

caps2.jpg

İki takım için harcanan paraların da konu edildiği caps’ler, yeni başlayan lig için Fenerbahçe’nin şampiyonluk umutlarını törpülerken, şampiyonluk yarışında ki diğer takım taraflarına ise umut oldu.

Aziz Yıldırım’ın konu edildiği caps’ler ünlü yöneticinin, rahatsızlıklar geçirdiği ve bu yenilgiyi hazmedemediği yönünde olurken, istifasını isteyen paylaşımlar daha büyük yankı buldu.

Fenerbahçe taraftarlarının sosyal medyada ki, profil sayfaları ve duvarları Vardar yenilgisini kutlayan Caps’ler ile dolup taşarken, küfürlü atışmaların çokça yaşandığı görüldü. Sosyal medyada büyük yankı bulan

Maçın yayınlandığı saatlerde arama motorlarında en çok aranan kelime Fenerbahçe Vardar maçı izle cümlesi olurken, maçı izlemeyi tercih etmeyenler ise maç sonrası gelen yenilgi ile Fenerbahçe Vardar maçı özeti izlemesine neden oldu. Sosyal medyada öyle büyük bir yankı buldu ki, artık aktüalitenin içerisinde Fenerbahçe Varda caps adı altında bir başlık oluştu.

Rakip taraftarların yaratıcılıklarını kullandıkları caps’lere karşılık, Fenerbahçeli taraftarlar karşılık vermekte gecikmediler ve Fenerbahçeli taraftarlar caps’lerinde rakip takım yönetici ve taraftarlarının ne kadar sevindiğini konu eden caps’ler yayınladılar.

Yazılı basın ve internet basınında Fenerbahçe Vardar’a yenildi, sosyal medyada Caps’ler patladı diye, hemen maç sonrasında kendine yer bulan ve günün olayı olan Fenerbahçe Vardar maçı, uzun yıllar taraftarların caps konusu olacak gibi duruyor 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir