Gündem

FETO LİDERİ İADE Mİ OLUYOR ?

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Feto terör örgütü lideri Fethullah Gülen’ in iadesi hakkında açıklamalarda bulundu. Abdulhamit Gül, Kısa bir süre önce sözleşmeler kapsamında bütün taahütler yerine getirilmiştir. Yani şekli anlamda iadesiyle ilgili hiçbir engel kalmamıştır. Dedi.

Abdulhamit Gül, Bütün deliller, klasörler ABD makamlarına ulaştırılmıştır. Şu an bir hukuk devletine, demokrasiyi merkeze aldığını ifade eden her ülkeye yakışan bunun gereğini yapmaktır. Biz de Amerika' dan Türkiye'deki 250 cana kıymış ve bu mahkeme kararıyla da belgelenemiş, delilli olan bu terör örgütü elebaşının iadesini istiyoruz. açıklamasında bulundu.

Geçen günlerde, Beyaz Sarayı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD başkanı Trump il Feto konusunu konuştuğu ve gizli tutulan konuşmada, Feto terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in iadesi konusunda anlaşmaya varıldığı gelen haberler arasındadır.  

  1. Feto terör örgütü lideri Fethullah Gülen SİZCE iade edilecek mi?

    Sorgulanması neticesinde tüm örgütün, kriptoların çökeceği beklentisi içerisinde olan Türkiye Cumhuriyeti hükümeti, feto nun iadesi için anlaşmaya varmış olabilir mi?

    Terör örgütü lideri Fethullah Gülen SİZCE ülkemize gelip sorguya alınacak mı? 

    1. EVET İADE EDİLECEK
    2. HAYIR İADE EDİLMEYECEK
    2 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir