Dünya

Focus Dergisi Havayolundaki Seks Skandalını Kamuoyuna Açıkladı

Dünyaca ünlü Focus Dergisi, pilotların hostesleri hem uçak içinde hem uçak dışında seks yaparken fotoğraflarını çektiğini iddia etti. Dergi, olayı Condor hava yolunda çalışan personellerin yazışmalarından ortaya çıkardıklarını açıkladı. Habere göre ,Condor Hava Yolları’nın olayı öğrendikten sonra 12 Haziran 2017 tarihinde şirkette çalışan tüm elemanlara uyarı niteliğindeki şu mesajı ilettiğini açıkladı: “Bazı pilotların, iş arkadaşlarını seks yaparken gizlice görüntüleyip fotoğrafladığını öğrendik. Bu fotoğraf ve videolar ilgililerin rızası dışında başkalarına da gösterilmiştir. Bunu yapanların güvenirlik kontrolünün geri çekilebileceğini ve iki yıla kadar hapis cezası alabileceklerini hatırlatırız.”

havayolu-sirketinde-seks-skandali.jpg

İçerik Navigasyonu

Condor Havayolları Şirkette Soruşturma Açtı

Focus dergisi, söz konusu olayın patlak vermesinden sonra Condor Havayolları’nın şirkette rezalete bulaşmış olma olasılığı bulunan tüm kişilere soruşturma açtığını iddia etti. Öte yandan dergi yaptığı özel haberde gizlilik haklarının ihlal edilerek çekilen fotoğrafların şirkette yayıldığını açıkladı.

pilotlar-ile-ilgili-seks-iddiasi.jpg

Condor Havayolları Söz Konusu Skandalı Doğruladı

Alman medyasında ve halkında büyük bir tepki toplayan skandal olayın ardından Condor Havayolları Şirketi açıklamada bulyndu. Condor Havayolları, Focus dergisine yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İddialar titizlilikle inceleniyor. Ancak elimizde hiçbir somut kanıt yok. Tedbir olarak çalışanlara şirketin kötüye kullanımı ve hukuki sonuçları hakkında bilgi verildi. “

pilotlar-ucakta-seks-yapti-iddiasi.jpg

Rezalet İddialar Sonrası Gelişmeler

Focus’un rezalet olayı yayınlamasının ardından skandal, sosyal medyada ve kamuoyunda kendisine  geniş çapta yer buldu. Ayrıca bu olayın ardından halkın gözünde Condor Havayolları şirketinin güvenilirliğinin düşeceği belirtiliyor.O yüzden Alman halkı sosyal medyada havayolu şirketinden iddiaları bir an önce açığa çıkarmaları ve sorumlu kişilerin hak ettiği cezayı görmelerini istiyor.

Condor Havayolları Ne Zaman Kuruldu?

Condor Havayolları şirketi 21 Aralık 1955 tarihinde Frankfurt’ta kuruldu. Şirkete ait bir uçak ilk seyahatini İsrail’e yaparak uçuş hayatına başlangıç yaptı. Şirket geçtiğimiz günlerde iflas eden Air Berlin’e talip olmuştu fakat Cordon Havayolları’nın kendisi de zor günler geçirdiği için alamadığı belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir