Sizce, Spor

Galatasaray Arda Turanı Kiraladı Mı? Sizce Gelsin Mi?

Ünlü futbolcu Arda Turan’ı Galatasaray iki yıllığına kiraladığı iddia ediliyor. Transfer konusunda hızlı bir başlangıç yapan Galatasaray bugüne kadar tam olarak dokuz futbolcuyu renklerine kattı. Bugünlerde Galatasaray’ın bir oyuncuyu daha renklerine bağladığı konuşuluyor. Bir İspanyol radyosu Galatasaray’ın Arda Turan’ı iki yıllığına Barcelona’dan kiraladığını öne sürdü. İspanyol radyosu Barcelona’nın başkanı Jose Maria’ya olan yakınlığı ile bilinmektedir.

arda-turan-boyu-yasi.jpg

Barcelona cephesinde ise kesin bir açıklama yok. İspanya liginin devinin bugünlerde yaptığı açıklama üzerine Arda Turan’ın A Milli Takım’ın kampında sakatlandığı duyuruldu. Sakatlığının sol bacak kaslarında olduğu belirtildi ve 9 Eylül’de La Liga’da oynanacak Espanyol maçına kadar iyileşmesini temenni ettikleri belirtildi. Radyonun yaptığı haberde ise Arda Turan’ın sakatlığı yüzünden değil transfer görüşmeleri yüzünden izin aldığı belirtildi. Arda Turan Barcelona tarafında 2015 yılında 34 milyon Euro’ya transfer edilmişti ve bu meblağ ile Barcelona tarihinde en yüksek ücretli oyunculardan biri olmuştu. Ünlü futbolcu Arda Turan’ın sözleşmesi 2020’ye kadar geçerli.

arda-turan-hayati.jpg

Ayrıca Arda Turan 2018 Dünya Kupası Eleme maçlarında 2-0 kaybettikleri maçın ardından yaptığı transfer açıklamasında daha 3 yıl kadar Barcelona’da olacağı yönündeydi. Ünlü futbolcu Galatasaray’lı taraftarlar tarafından istenmediğini belirterek, “Barcelona ile 3 senelik kontratım var ve burada çok mutluyum. Galatasaray benim evim, bir gün mutlaka orada forma giymek isterim. Ama taraftarın beni Galatasaray’da görmek istemediğini biliyorum. Kariyerimi Barcelona’da sürdüreceğim. Galatasaray taraftarının ne hissettiğini bilebilecek kadar Galatasaray taraftarıyım. Barcelona’da çalışır, aslanlar gibi oynarım. Kimse merak etmesin.” diye açıklamada bulunmuştu.

arda-turan-kimdir.jpg

Barcelona Şampiyonlar ligi ve La Liga için bildirdiği kadro listesinde Arda Turan’a yer vermişti.

Galatasay cephesinde ise yoğun geçen transfer dönemi sonucunda 9 futbulcuyu renklerine bağladı. Bu futbolcular Sofiane Feghouli, Bafetimbi Gomis, Maicon Mariono, Younes Belhanda, Iasmin Latovlevici, Fernando Reges, Jason Denayer ve Badou Ndiaye şeklindeydi. Ayrıca Galatasaray 35 yaşındaki Bordeaux’tan ayrılan kaleci Cedric Carrasso’yla anlaşmaya vardığı ortaya atıldı.

  1. Sizce Arda Turan sarı-kırmızılı takımın formasını giyecek mi?

    1. Evet. Tabi ki giyecek. Yuvasına geri dönecek.
    2. Hayır. Asla geri dönmeyecek. Taraftarlar istemiyor. Yönetim buna saygı duymalı.
    3. Yorum yapamıyorum.
    1 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir