Sizce, Spor

Galatasaray’da Arjen Robben Bombası

Geçen sezon ki kötü sonuçlar ve takımın başarısızlığının ardından flaş transferlerle yeni bir takım kurgusu oluşturan ve akabinde sezona adeta bomba gibi giriş yapan Galatasaray önümüzde ki sezon için de transfer çalışmalarına başladı. Sarı kırmızılı ekip sezon başlangıcında Belhanda, Maicon, Feghouli, Fernando, Gomis, Mariano ve Ndiaye’ yi  kadrosuna katmıştı.

arjen-robben.jpg

 Daha sonrasında ise Latovlevici, Carrasco ve eski oyuncusu Denayer’i kadrosuna katan Galatasaray, bu tranfer döneminde adeta taraftarını mest etmişti. Ligin ilk 3 haftasında alınan galibiyetlerle de transferlerin ne kadar doğru olduğunu gözler önüne seren sarı kırmızılı takımda yönetim gelecek sezon için yıldız bir ismi daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

arjen-robben-transfer.jpg

Sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan ve transfer döneminin son anına kadar Asamoah için nabız yoklayıp istediğini alamayan yönetim, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız isimle anlaşıp Bosman kuralını uygulayıp devre arasında imzayı attırmayı planlıyor. 

galatasaray-transfe.jpg

Öte yandan da hücum için takıma dünya yıldızı bir isim getirtirilmeye çalışılıyor. Bu sezon ve önümüzde ki sezonlar için kaliteli bir takım yapısı oluşturmayı hedefleyen Galatasaray’da, kulislerde konuşulan isim Arjen Robben. Ocak ayında yıldız isimle masaya oturmayı planlayan yönetim, transferi tek celsede bitirmeyi düşünüyor. Sarı kırmızılı yönetim bu transferle forma satışlarını çok yüksek bir şekilde arttırıp takımın kasasını doldurmayı hedefliyor. Sezon sonunda Bayern Munih’le sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcunun ise yönetime ne cevap vereceği merak konusu. Eğer kabul ederse takıma katkı sağlayıp sağlamayacağı bilinmez fakat dünya çapında bir transfer olacağı kesin. Ocak ayında her şey belli olacak, şimdilik beklemedeyiz. Ligimizde oynayan dünya çapında futbolculara bakınca transferin gerçekleşmemesi için bir sebep yok gibi görünüyor.

  1. Sizce Arjen Robben gelir mi, gelirse katkısı ne olur?

    1. Robben bu takımdan iyisini mi bulacak? Tam takımı uçuracak isim.
    2. Asla gelmez, elini sallasa zengin Çin takımına denk gelir.
    3. Gelirse mükemmel transfer olur, stadyumdan dışarı çıkmam.
    4. Geldiği an bende formamı alır takıma destek olurum.
    2 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir