Anketler, Kültür, Sinema, Zengin İçerik

Game of Thrones: Herkes ölmeli!

Game of Thrones efsanesi 7.sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Ama üçüncü bölüm buruk bitti. Olenna Tyrell teyzemiz aramızdan ayrılıp gitti. Olenna’nın da ölümünden sonra “vay be kimler öldü şu dizide” dediğinizi duyar gibiyiz. Hadi gelin bu efsane dizide bugüne kadar kimler ölmüş bir bakalım:

Ned Stark: Ah be Ned Stark! Bu kadar erken mi olmalıydı ölümün. Yedi krallığı sen mi kurtaracaktın? Ne gerek vardı bu kadar iyi olmaya. Senden dolayı hepimiz Stark’çi olduk. İntikamın elbet alınacak. Kuzey unutmaz!

oberyn-martell-geri-donuyor.jpg

Hodor: İçimizi acıtan bir diğer ayrılık. Ölümün ile de hizmet ettin Stark ailesine. Kapıyı senin için tutmaya devam edeceğiz! HOld the doOR!

Robb Stark: Genç Kurt! Herkes babanın yerini tutacağını sanmıştı ama sen duygularına yenildin. Verdiğin sözü tutup o kızla evlenecektin.

Oberyn Martell: Güneyin yakışıklı prensi. Tarzını sevmiştik ama sen de aramızdan erken ayrıldın.

tywin-lannister-olecek-mi.jpg

Tywin Lannister: Çocuğuna birazcık olsun sevgi gösteremez miydin be adam? Ne zalim bir babaydın sen! Ölümüne “Oh!” diye sevindik. Ölümü de hak ettiğin yer de buldun.

Joffrey Baratheon: Kendini beğenmiş küçük kral da erken gitti. Ne kadar kötü olsan da annenin kollarında ölmen içimizi acıtmadı değil.

game-of-thrones-son-bolum.jpg

Ve başka kimler ölmedi ki dizide: Catelyn Stark ,Ygritte, Khal Drogo, Rickon Stark, Myrcella Baratheon, Tommen Baratheon, Jeor Mormont, Robert Baratheon, Stannis Baratheon, Walder Frey, Ramsay Bolton ve diğerleri.

  1. Sizce dizideki bu ana karakterlerden ilk hangisi ölecek?

    1. A- Cersei Lannister
    2. B- Jaime Lannister
    3. C- Serceparmak
    4. D- Arya Stark
    11 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir