Eğlence, Medya

Game of Thrones’un En Yakışıklı 8 Erkeği

Game Of Thrones’un yeni sezonuna daha çok zaman var. Ama hayranları oyuncuları sosyal medya üzerinden takip etmeye devam ediyor.

Jaqen-Hqar.jpg

İçerik Navigasyonu

8. Tom Wlaschiha – Jaqen H’qar

20 Haziran 1973 doğumlu Alman aktör, dizide gizemli ve oldukça yetenekli karakter bu yanlarıyla artı puanları kendisinde toplamakta. Arya’nın peşinden fersah fersah denizleri aşması boşuna değil. Mavi gözleriyle bakışları hangimizi delip geçmedi ki.

 

Loras-Tyrell.jpg

7. Finn Jones – Loras Tyrell

24 Mart 1988 doğumlu İngiliz aktör, canlandırdğı karakter gay bir asilzade olsa da kalbimizi hoplatmadı diyemeyiz. Nam-ı diğer Çiçek Şövalye’miz çok yetenekli bir mızrak dövüşçüsü olarak yaptığı gösterişli şovlar onu hem Yedi Krallıkta’ki müsabakalarda meşhur yaptı hem dizide.

Renly-Baratheon.jpg

6. Gethin Anthony – Renly Baratheon

9 Ekim 1983 doğumlu İngiliz aktör, kralın sevilen ve yakışıklı kardeşi olarak bildiğimiz Renly Baratheon’un ölümü savaş meydanları yerine bir büyücü tarafından olsa da o yakışıklılığıyla hepimizi mest etmedi mi?

Daario-Naharis.jpg

5. Michiel Huisman – Daario Naharis

18 Temmuz 1981 doğumlu olan Hollandalı aktör ise dizide Khalessi’nin yanında gördüğümüzde kıskanmayan kalmamıştır sanırım? Bütün yakışıklı erkeklerimizi Khaleesi’ye kurban veriyoruz ya hadi hayırlısı!

Khal-Drogo.jpg

4. Jason Mamoa – Khal Drogo

1 Agustos 1979 doğumlu olan Amerikalı aktör ilk sezonda bizi en çok şaşırtan ölümlerden biri oldu. Onu çok çabuk kaybetsek de güzeller güzeli Khaleessi’mizin eşi yakışıklılığıyla listemizde kendine yer bulmakta çok da zorlanmadı.

Jamie-Lannister.jpg

3. Nikolaj Coster-Waldau –  Jamie Lannister

27 Temmuz 1970 doğumlu Danimarka’lı aktörün canlandırdığı karakter, ilk sezondan bu yana yaşamayı başarmış nadide kişilerden biri. Entrikalarla dizinin tam göbeğinde yer alan karakter zenginliğiyle olduğu kadar yakışıklılığıyla da ön plana çıkıyor. Başlarda yaptıklarından ve ensest ilişkisinden nefret etsek de bütün yakışıklıları harcayan senaristler onu da bizden almaz diye umut ediyoruz.

Game-of-Thrones-Robb-Stark.jpg

2. Richard Madden – Robb Stark

18 Haziran 1986 doğumlu İskoç aktörü, bir düğünde kaybettiğimiz biricik Kuzey Kral’ımızı için kimse üzülmediğini söyleyemez. Yazık oldu, hepimiz onun askerleri olarak şöyle bir tahtta görmek istemez miydik?

jon-snow.jpg

1. Kit Harrington – Jon Snow

26 Aralık 1986 doğumlu İngiliz aktörün canlandırdığı Jon Snow’u sizide herkes Stark Piçi olarak görse de o yakışıklılığıyla kalplerimizde yer etmeyi başardı. Başlarda karga olan yakışıklımızı şimdi Kuzey Kralı ilan ettik, Khaleesi’mizin yanına verdik, umarım onu da kaybetmeyiz. Malum Khaleesi’ye yar olan bize daha fazla görünme fırsatı bulamıyor.

  1. Peki Sizce Game Of Thrones dizisinin en yakışıklı erkek karakteri kim?

    1. Kit Harrington - Jon Snow
    2. Richard Madden - Robb Stark
    3. Nikolaj Coster-Waldau - Jamie Lannister
    4. Jason Mamoa – Khal Drogo
    5. Michiel Huisman - Daario Naharis
    47 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir