Eğlence, Medya

Gazino Dizisi İle Ekranlara Geri Dönen Beren Saat’in Televizyon Hikayesi

Beren Saat konuyla ilgili henüz net bir açıklama yapmasa da, son gelen bilgilere göre rol çoktan verilmiş durumda. Beren Saat’e partner olarak Barış Arduç’un geleceğini konuşuluyor. Barış Arduç henüz konuyla ilgili net bir açıklamada bulunmadı. Önümüzdeki günlerde neler olacak bunu bekleyip göreceğiz. 

Bir anda yükseliş yapıp düşenler, yıldız gibi parlayıp balon gibi sönenler bilmez; oyuncu veya star olmak o kadar kolay bir iş değil.

beren-saat-yeni-dizisi-ne-zaman-basliyo.jpg

Cesaretiyle, dürüstlüğüyle, kalbinin temizliğiyle magazin dünyasından uzak durma çabalarıyla Beren Saat hep sevilen ve örnek gösterilen oyunculardan biri oldu. İlk televizyona çıkmasından bu yana yükselen Beren Saat, ekranlarda da emin adımlarla yol aldı.

26 Şubat 1984 tarihinde dünyaya gözlerini açan Beren Saat, Ankaralı ünlülerden. TED Ankara Koleji’nden mezun olduktan sonra Başkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nü tercih etmiş ama ne yazık ki bu tercihinden pek memnun olmamış.

beren-saat-yeni-dizisi.jpg

  1. Türkiye’nin Yıldızları : 2004 yılında henüz daha üniversitede okurken ölen sevgilisi Efe Güray’ın da desteğiyle yarışmaya başvurmuş, jürinin gönlünü kazanmış ve zirveye adım adım çıkmaya başlamıştı. Her hafta farklı rollerde ekranlara gelen Beren Saat, yarışmayı ikinci olarak bitirmişti
  2. Aşkımızda Ölüm Var (2004) : Yarışmadan sonra Tomris Giritoğlu tarafından keşfedilince, televizyon dünyasına Nermin karakteriyle adım atmış oldu. İlk deneyimini Ece Uslu, Oktay Kaynarca ve Sümer Tilmaç ile beraber 2004 yılında yayınlana bu diziyle elde etmiş oldu.
  3. Tofita Reklamları : Reklam filmi teklifleri de art arda gelmeye başlayınca, ekranlardan bir daha gitmemek üzere televizyon onunla renklenmiş oldu. Sinan Çetin şu an milyonlar verse bir daha bu reklamlarda oynatamaz kendisini herhalde.
  4. Aşka Sürgün (2005 2006) : Zilan Şahvar Azizoğlu gibi söylerken tek nefesinizin yetmeyeceği ismi ve dublajı ile tekrar döndü ekranlara. Mahsun Kırmızıgül ile de bu dizi sayesinde tanışmış oldu. Ama bu dizide ki rolü pek de öyle ahım şahım bir oyunculuk değildi. Fakat başarıya giden bu yolda ilk uzun dizi deneyimi de bu dizi sayesinde oldu.
  5. Hatırla Sevgili (2006 2008) : Sonunda hak ettiği gibi bir rol, yıllar geçse bile hala hatırlayacağımız bir performans ile karşımıza çıktı. Henüz kendini kanıtlayabildiği bir ortam yakalayamamışken ona verilmiş olan bu şansı iyi değerlendirdi. Yasemin Ünsal ile bir dönem karakterini, liseli bir genç kızı, aşk acısı çeken hamile bir kadını, mantık evliliği sonuçlarını ve anneliği bu dizi sayesinde tecrübe etmiş oldu.
  6. Avrupa Yakası Konuk Oyunculuğu : Şimdiye kadar Türkiye’nin yıldızlarından bu yana herhangi bir dizi veya filminde komedi kategorisini tercih etmedi. En azından Avrupa Yakası konuk oyunculuğunda bir nebze tatmış olduk.
  7. Aşk-ı Memnu (2008 – 2010) : Finalinin üzerinden seneler geçmesine rağmen tekrarları bile bir çok diziyi sollayan, şimdiye kadar hafızalara en iyi şekilde kazınmış nadir dizilerden birinin başrolünde oynadı Beren Saat. Bihter karakteriyle kendi naif karakterine çok ters birini canlandırdı. Artık dünyanın bir çok ülkesinde tanınmaya başlayan bir kadın oyuncuydu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir