Teknoloji

Gelmiş Geçmiş En İyi İphone Uygulamaları

iPhone’un hayatımıza girmesiyle artık akıllı telefonlar hayatımızın bir parçası oldu. iPhone ile beraber hayatımıza telefon kılıfları, bilgisayar oyunlarını aratmayan telefon oyunları ve uygulamalar girdi. Bu içeriğimizde sizin için bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi iPhone uygulamalarını derledik.

periscope-uygulamasi.jpg

Periscope

Mobil üzerinden canlı yayın yapan ilk uygulama olmamasına rağmen bu alanda herhalde aklımıza gelecek olan ilk uygulamadır. Benzerlerini geride bırakarak mobil dünyasında yerini almıştır.

Evernote

Hızlı bir not mu düşmeniz gerekiyor? “Yeşil file” basmanız yeter. Düzenli olarak milyonlarca insanın kullandığı Evernote, günlük hayatımızı kolaylaştıran iPhone uygulamalarından.

snapchat-uygulamasi.jpeg

Snapchat

Özellikle gençler arasında popülerliğe sahip olan bu ilginç chat programı, garip selfileri, ilginç hayvan suratları ile kendi hayranlarını oluşturmuş durumda.

Google Translate

Telefonunuzda bulunması gereken uygulamalardan. Yabancı bir şehirdeyseniz ve acil olarak bir kelimenin tercümesine ihtiyacınız var ise sahip olmanız gereken şey telefonunuzdaki Google Translate uygulaması.

sportif-uygulamasi.jpg

Temple Run

Büyük başarı kazanmış mobil oyun uygulamalarından. Refleksleriniz sizi yanıltana kadar koşmaya devam!

shazam-uygulamasi.jpg

Shazam

Büyülü müzik belirleme uygulaması. Kulağınıza gelen müziğin kime ait olduğunu çözemediniz mi? Sorun değil. iPhone’nunuzdaki bu uygulamaya müziği 10 saniye dinletin, sizin için şarkının kime ait olduğunu bulsun.

Clash of Clans

2012’de hayatımıza giren Clash of Clans da büyük bir kitleye ulaşmış mobil oyun uygulamalarından. Hâlâ, en fazla kâr elde eden mobil oyunlardan.

candy-crush-saga-uygulamasi.jpg

Candy Crush

Candy Crush’sız bir liste elbette düşünülemezdi. 2012’de hayatımıza giren bu oyun hâlâ iPhone için bugüne kadar yapılan en popüler oyunlardan.

whatsapp-uygulamasi.jpg

Whatsapp

SMS’i neredeyse hayatımızdan çıkaran uygulama. 19 milyar dolar gibi rekor bir ücret karşılığında Facebook tarafından satın alınan uygulama, tüm dünyada popüler bir mesajlaşma uygulaması.

Spotify

Telefon üzerinden yasal olarak müzik dinlemenin en iyi yollarından biri Spotify. 2009’dan beri ceplerimizdeki yerini koruyor.

Angry Birds

Gelmiş geçmiş en iyi mobil oyunlar arasındaki yerini çoktan almış olan bir mobil oyun uygulaması.

Instagram

Ve listemizin bir numarası. Facebook tarafından 2012 yılında 1 milyar dolara satın alınan uygulama 400 milyondan fazla kullanıcıya sahip. Yaşadığımız anları paylaşma adına hayatımızı değiştiren bu uygulama, popülaritesini hâlâ koruyor ve uzun bir sürede koruyacağa benziyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir